Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Γραφείο Συνοδών στην Κύπρο για γερά πορτοφόλια υπόσχεται αξέχαστες στιγμές –Δραστηριοποιούνται και στα κατεχόμενα

Γραφείο Συνοδών στην Κύπρο για γερά πορτοφόλια υπόσχεται αξέχαστες στιγμές –Δραστηριοποιούνται και στα κατεχόμενα
Λειτουργούν κυρίως διαδικτυακά, με οργανωμένη ιστοσελίδα και group στο Facebook, προσφέροντας υπηρεσίες, όπως διαφημίζεται, σε «υψηλούς» και όχι μόνο πελάτες, με αμοιβές που ξεκινούν από 250 ευρώ την ώρα και φτάνουν μέχρι τα 1500.

Πρόκειται για ένα νεοσύστατο διαδικτυακό ευρετήριο «φωτιά», για κυρίους οι οποίοι ενδιαφέρονται να περάσουν τις ώρες τους, με ακριβοπληρωμένες συνοδούς από Ουγγαρία, Πολωνία, Ρωσία και Εσθονία, οι οποίες ορίζουν ως χώρο συνάντησης, ξενοδοχεία πέντε αστέρων, σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, ενώ δραστηριοποιούνται και στα κατεχόμενα και συγκεκριμένα σε Αμμόχωστο και Κερύνεια.

Όπως αναφέρεται στις πληροφορίες, η επιχείρηση είναι γυναικείας ιδιοκτησία και εργάζονται πολύ σκληρά, για να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες και χρήστες της ιστοσελίδας.

Μάλιστα απευθύνεται ευρέως σε ξένους επισκέπτες, η ζευγάρια, που ενδιαφέρονται να μάθουν «περισσότερα» για την Κύπρο.

Παράλληλα καλούν τους επισκέπτες που σκέφτονται να αποταθούν κοντά τους για να απολαύσουν την παρέα των κοριτσιών, η ακόμη και ζευγαριών, να διαβάσουν τις εμπειρίες άλλων Κυπρίων και ξένων πελατών, με το γραφείο συνοδών. Ζητούν προαιρετικά από ευχαριστημένους πελάτες να βαθμολογήσουν το έργο τους, αφήνωντας κριτικές στο προφίλ της κάθε συνοδού που χρησιμοποίησαν, έτσι ώστε να γνωρίζουν τι αγοράζουν άλλοι ενδιαφερόμενοι χρήστες της σελίδας.

Οι κοπέλες αναλύουν τις καλύτερες ιδιότητες, τα προτερήματα και τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στα προσωπικά τους προφίλ.

«Κατανοούμε την πίεση της καθημερινής ζωής και προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις δελεαστικές και γοητευτικές γυναίκες μας, των οποίων η μοναδική φιλοδοξία είναι να σας ευχαριστήσει και να σας περιποιηθεί. Γιατί να μην κάνετε ένα διάλειμμα από την συνηθισμένη ρουτίνα και να επιδοθείτε στην αγαπημένη σας φαντασίωση;», αναφέρεται στη σελίδα.

escorts

Και συνεχίζει «Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και τεχνικών, όλα διαμορφωμένα για την τελειότητα. Κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες των ανδρών. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε περίσταση - με περισσότερους από ένα τρόπους. Είστε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ή για διακοπές στην Κύπρο; Ψάχνετε για ερωτικές μασέρ, ή ιδιωτική συνοδεία για το ξενοδοχείο σας; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας διασκεδάσουμε σε κάθε ευκαιρία. Έχουμε ασχοληθεί μόνο με premium μοντέλα για τη συνοδεία των VIP πελατών μας».

Η σελίδα δίνει την επιλογή στους πελάτες της, είτε να επισκεφθούν την κυρία της επιλογής τους στο διαμέρισμά της, ή αυτή να τους επισκεφθεί στο ξενοδοχείο, ή στο σπίτι τους οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν.

Οι τιμές ξεκινούν από 250 ευρώ, για μία ώρα και φτάνουν μέχρι 1500 ευρώ για 12 ώρες συνοδείας.

grafeio synodwn new

Και Κύπριοι άντρες συνοδοί

Το group της σελίδας συνοδών στο Facebook, φαίνεται ότι έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό και δημοφιλές, όχι μόνο σε πελάτες, αλλά και σε Κύπριους άντρες συνοδούς, οι οποίοι αναρτούν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, υποσχόμενοι αξέχαστες στιγμές.

andres synodoi

Πηγή: tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου