Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Συνέβη τώρα: Υγρός τάφος η παραλία Le Meridien της Λεμεσού για 30χρονο – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε μία παραλία, η οποία θεωρείται από τις πλέον πολυσύχναστες της Λεμεσού, κάτω από το ξενοδοχείο Le Meridien, όπου δεν υπάρχουν εν καθήκον ναυαγοσώστες, έχασε τη ζωή του λουόμενος, ο οποίος κολυμπούσε με φίλους του στην θάλασσα.

Εργαζόμενος στην παραλία, άκουσε δύο φίλους του άτυχου νεαρού να σφυρίζουν ενώ βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά αντιλήφθηκε ότι καλούσαν σε βοήθεια.

Αμέσως κολύμπησε προς το μέρος τους και κατάφερε να τους μεταφέρει στην ακτή.

Οι δύο άντρες τον ενημέρωσαν ότι έχασαν τα ίχνη του 30χρονου, ο οποίο βρισκόταν μέσα μαζί τους στο νερό.



Στην περιοχή, έσπευσαν ναυαγοσώστες οι οποίοι εργάζονταν σε κοντινή παραλία, καθώς στην συγκεκριμένη παραλία δεν περιπολούν ναυαγοσώστες και ξεκίνησαν οι προσπάθειες εντοπισμού του, στο σημείο που τους υπέδειξαν οι δύο φίλοι του.

Τελικά ο 30χρονος βρέθηκε κάτω από την μικρή γέφυρα της παραλίας και αφού τον ανέσυραν έξω, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως να μπορέσουν να τον επαναφέρουν.





Ο Ρουμάνος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ζει και εργάζεται στην Κύπρο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου οι επί καθήκον ιατροί, διαπίστωσαν το θάνατο του.



Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν αύριο, με τη διενέργεια νεκροτομής επί της σορού του.

Πηγή: www.tothemaonline.com
LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου