Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Συννεφιές από σήμερα και μεμονωμένες βροχοπτώσεις αρχές της εβδομάδας

Αλλαγή σκηνικού από σήμερα στην ατμόσφαιρα, καθώς μετά τη διάλυση της πρωινής χαμηλής νέφωσης και της αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος με παροδικά τοπικές νεφώσεις, ενώ από τη Δευτέρα, πιθανόν να σημειωθούν και μεμονωμένες βροχές σε κάποιες περιοχές.

Η θερμοκρασία σήμερα θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, ενώ το βράδυ αναμένεται και πάλι να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση και κατά τις αυγινές ώρες τοπική αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν πολύ μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα.

- Source :  www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου