Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - ΦΩΤΙΟΥ: «Πάμε σοβαρά για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Σοβαρότητα συνέστησε μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου. Δαν αποδέχθηκε τον τίτλο του απόλυτου φαβορί.


«Έχουμε απέναντι μας έναν σοβαρό αντίπαλο και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Πάμε σοβαρά για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να κατακλείσει ο κόσμος μας το ΓΣΠ στον επαναληπτικό για να πάρουμε την πρόκριση» είπε αρχικά ο κ. Φωτίου

**«Δεν το βλέπουμε ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί. Έχουμε μπροστά μας την απόλυτη δύναμη της Φιλανδίας. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε, σε ένα γήπεδο που δεν γνωρίζουμε, με μια ομάδα πιο έτοιμη ελπίζοντας ότι αυτά δεν θα παίξουν ρόλο».

**«Όλος ο φίλαθλος κόσμος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, μετά το 7-1 της Γερμανίας απέναντι στην Βραζιλία πρέπει να το βλέπουν διαφορετικά. Πάμε σοβαρά και μετά στην Λευκωσία σε ένα δεύτερο ξεχωριστό παιχνίδι. Είναι σημαντικό και οικονομικά, και σε θέμα γοήτρου και να χαρεί και ο κόσμος μας».

**«Ο προπονητής σκέφτεται τι θα κάνει σε 1-2 θέσεις. Μας ανέλυσε τα πλάνα του όμως δεν θα ανοίξουμε τα χαρτιά του. Υπάρχει άλλη μια προπόνηση και ίσως αλλάξουν κάποια πράγματα».

**«Καλή επιτυχία σε όλες τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη και στην ΑΕΛ και στον Ερμή και στην Ομόνοια. Εμείς ήρθαμε στην Φιλανδία σεμνά, ταπεινά για να προσθέσουμε άλλο ένα λιθαράκι στην ευρωπαϊκή καταξίωση του ΑΠΟΕΛ».

Source : http://www.orange-news.net/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου