Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ετοιμάζουν βαλίτσες

Για την Ολλανδία ετοιμάζουν βαλίτσες οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ανόρθωσης εκεί όπου η ομάδα θα περάσει λίγες μέρες σκληρής δουλειάς ενώ θα δώσει και δύο δυνατά φιλικά τα οποία ακόμα δεν ανακοινώθηκαν.

Η Ανόρθωση θα ταξιδέψει για την χώρα της τουλίπας την Πέμπτη και θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο De Bilderberg, στο Oosterbeek, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Ως γνωστό με την ομάδα θα ταξιδέψει κανονικά και ο Ιταλός Τονούτσι που εντός ημερών αναμένεται να δώσει και την τελική του απόφαση. Εκεί αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Εντέ όπου αναμφίβολα θα δώσει μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι της ''Κυρίας''.

Παράλληλα η Φαν Λίουεν είναι στο ψάξιμο για ένα έμπειρο και ικανό επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Ιακοβένκο. Όσον αφορά το θέμα απόκτησης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού θα εξαρτηθεί από την έκβαση της υπόθεσης Άντιτς που έχει πάρει άδεια τριών ημερών και θα συναντηθεί εκ νέου με τον Χρήστο Πουλλαϊδη σχετικά με το μέλλον του. Ήδη ενημερώθηκε από τον Αντρέ Πάους ότι δεν υπολογίζεται και αναμένεται ότι θα βγει διαζύγιο.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου