Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Θα βουλιάξει το ΓΣΠ από την «πρασινοπλημμύρα»!

Ούτε χίλιοι, ούτε δύο χιλιάδες, ούτε τρεις, αλλά εφτά χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σωματείου έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παίρνοντας ήδη θέση από χθες στο στάδιο της πρωτεύουσας για τον επερχόμενο αγώνα με τη Μέταλλουρκ Σκοπίων για τον τρίτο γύρο του Γιουρόπα Λινγκ.

Σε μια μόλις μέρα διάθεσης των εισιτηρίων. Μέχρι την Πέμπτη έχουμε άλλες τρεις μέρες. Ναι, εφτά χιλιάδες εισιτήρια, τρεις μέρες πριν τον αγώνα. Επειδή πρόκειται για τον κόσμο της Ομόνοιας, κανείς δεν πρόκειται να καταλογίσει πρόθεση υπερβολής στον εκδότη της ανακοίνωσης. Το μέχρι που θα φθάσει ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων είναι πλέον το ερώτημα, του οποίου την απάντηση θα τη ξέρουμε το βράδυ της ίδιας μέρας. Το πράσινο ποτάμι ρέει ορμητικά μέχρι να ξεχειλίσει, επαληθεύοντας για πολλοστή φορά το στίχο του «πράσινου» ύμνου: «Μέσα στα γήπεδα σε κάθε σου αγώνα, χιλιάδες οι πιστοί σου οπαδοί»…

Οι χιλιάδες Ομονοιάτες, που εκείνους τους τραγικούς (όχι μόνο για την Ομόνοια αλλά για όλη την Κύπρο) μήνες του 2013, δημιούργησαν το ανεπανάληπτο «πράσινο» κίνημα και πραγματοποίησαν την υπέρβαση (στην κυριολεξία) και έσπρωξαν την ομάδα τους προς τη σωτήρια και ενδεχόμενα άλλαξαν την ιστορία της, δείχνουν ξανά τη δύναμή τους. Όλα δείχνουν ότι την Πέμπτη το βράδυ…θα βουλιάξει το ΓΣΠ από την πρασινοπλημμύρα!

Ο Κώστας Καϊάφας κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. Οι αλλαγές πάντως σε σχέση με τον αγώνα κατά της ομάδας του Μαυροβουνίου, είναι δεδομένες. Το ερώτημα που τίθεται αφορά την έκταση τους. Ο προπονητής της Ομόνοιας θα μιλήσει το απόγευμα (17.00) στα ΜΜΕ για τον αγώνα της Πέμπτης. Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ, στις 19:00 και θα είναι κλειστή για το κοινό και τα ΜΜΕ.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου