Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Σοκάρει η ανάρτηση υπαλλήλου της Παγκύπριας στο Facebook! "Μας χρωστάνε 8 μισθούς...απολυθήκαμε χωρίς προειδοποίηση"

Σοκάρει η ανάρτηση υπαλλήλου της Παγκύπριας στο Facebook! "Μας χρωστάνε 8 μισθούς...απολυθήκαμε χωρίς προειδοποίηση"

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της αρτοποιίας στην Κύπρο, η Παγκύπρια Εταιρεία Αρτοποιών (ΠΕΑ), έκλεισε άδοξα και καταχρεωμένη, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο της.
Κράτησε μόνο αριθμό υπαλλήλων για να συνεχίσουν την προμήθεια της Εθνοφρουράς με αρτοπαρασκευάσματα μέχρι να εξευρεθεί αντικαταστάτης. Πρόκειται για καθαρά ηθική υποχρέωση, αφού σε διαφορετική περίπτωση η Ε.Φ. θα ξέμενε από ψωμί. Πλέον αναζητείται άλλη εταιρεία για να αναλάβει την προμήθεια ψωμιού στην Ε.Φ. σε όλες τις μονάδες παγκύπρια, πλην της επαρχίας Πάφου. 

Ο Πρόεδρος της νεολαίας ΕΔΕΚ Γ. Ιεροκηπιώτης είναι ένας από τους 70 υπαλλήλους που έμειναν στο δρόμο και τα λόγια που ανάρτησε στο Facebook σοκάρουν

Έσβησε μια ακόμα κυπριακή βιομηχανία με ρίζες βαθιές στην ιστορία του τόπου μας. Από το Σάββατο πέρασα στην ανεργία, μαζί με 150 συναδέλφους. Η Παγκύπρια Εταιρεία Αρτοποιιών έκλεισε σε μια νύχτα, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς καν μια εξήγηση. Ένα χαρτί μονάχα από τον διαχειριστή που διόρισε η Τράπεζα του «τόπου» μας, που τερματίζει την λειτουργία της εταιρείας. Άνθρωποι κάθε ηλικίας μένουν στο δρόμο τόσο απλά. Καμία κουβέντα για τους μέχρι και 8 μηνιαίους μισθούς που χρωστάνε στους εργαζόμενους. Καμία διευκρίνιση για τα χρήματα που οι υπάλληλοι επένδυσαν στα ταμεία πρόνοιας. Κανένα ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας προς τους εργαζόμενους.


LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου