Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Σοβαρά και… συντηρητικά

Χωρίς προβλήματα και σε καλές καιρικές συνθήκες (24-26c), η αποστολή των Κυπελλοπρωταθλητών μας, χαλαρώνει από το κουραστικό, πεντάωρο χθεσινό ταξίδι.

Στις 11:00 τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έκαναν το περίπατο τους στους δρόμους του Ελσίνκι. Η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων διαμένει σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα από τον ποταμό που διασχίζει την πόλη.

Στις 18:30 ο Γιώργος Δώνης θα μιλήσει στα ΜΜΕ και θ’ ακολουθήσει στις 19:00 η προπόνηση στο Sonera Stadium το οποίο αύριο θα είναι κατάμεστο.

Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή στους δημοσιογράφους μόνο για το πρώτο τέταρτο. Κλειστή για τα ΜΜΕ θα είναι και η τελευταία προπόνηση της Ελσίνκι στο «Σονέρα».

Το γήπεδο της Ελσίνκι διαθέτει ως γνωστό, συνθετικό χλοοτάπητα (διαφορετικό από τους συνηθισμένους) και η προπόνηση θα βοηθήσει τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ να εξοικειωθούν, όσο γίνεται.

Αναμένεται ότι ο Γ. Δώνης θα δώσει έμφαση στην όσο το δυνατόν καλύτερη αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του που θα προσπαθήσει βέβαια να σκοράρει και να πάρει σημαντικό πλεονέκτημα στην υπόθεση πρόκριση.

Η Ελσίνκι πάιζει γρήγορα και εκμεταλλεύεται πολύ καλά τους ανοιχτούς χώρους, γι΄ αυτό αναμένουμε τον ΑΠΟΕΛ να παίξει πιο συντηρητικά και να προσπαθήσει να ελέγξει το παιχνίδι με καλή κυκλοφορία και σωστές πάσες.

Η πιθανή 11άδα:
Η πρόβλεψη μας για την 11άδα με την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα ξεκινήσει τον αυριανό (19:00) αγώνα είναι:

Ο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια με τον Σέρτζιο στο δεξί άκρο και τον Μ. Αντωνιάδη στο αριστερό. Την θέση διεκδικεί και ο Ν. Ιωάννου. Στο κέντρο της άμυνας οι Αμορίν, Καρλάο που έχουν ήδη «δέσει» μεταξύ τους.

Στους γνωστούς τους ρόλους οι Μοράις, Βινίσιους και τον Γκόμες σε ρόλο δημιουργού, οργανωτή. Στα άκρα θα είναι οι Ντε Βινσέτι, Χαραλαμπίδης με τον Σέρινταν ως επιθετική αιχμή.

Ο Μαντούκα δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει όμως ο Δώνης δεν πρόκειται να ρισκάρει.

Εκεί θα κτυπήσει!

Πάντως στο τελευταίο παιχνίδι της Ελσίνκι για το πρωτάθλημα, φάνηκαν έντονα αμυντικές αδυναμίες τις οποίες ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί.

Μικρά - μικρά

Ο τοπικός τύπος χαρακτηρίζει τον ΑΠΟΕΛ φαβορί μόνο θεωρητικά ενδεικτικό της αισιοδοξίας των Φινλανδών και της πίστης τους στις δυνατότητες της Ελσίνκι. Παραδέχονται πάντως πως η δική μας ομάδας είναι πιο έμπειρη και θυμίζουν τις μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα παραθέσει γεύμα (13:30) στους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή.

Περίπου 150 είναι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που θα συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, στο ξεκίνημα της νέας φιλόδοξης προσπάθειας της.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται μεταξύ 25 και 37 ευρώ.

Εισιτήρια για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ θα διατίθενται αύριο Τετάρτη από το ξενοδοχείο SCAANDI PAASI, από τις 9:00 μέχρι τις 11:00.

Source : www.24sports.com.cy


LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου