Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ - ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ?

Τον ισχυρισμό ότι κακοποιήθηκε από αστυνομικούς προέβαλε ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας ο Ανδρέας Ονουφρίου, ο οποίος κατά τη διαδικασία ζητούσε επίμονα από τη δικαστή να του δώσει άδεια να βγάλει τα ρούχα του, ώστε να δείξει τα σημάδια της κακοποίησης του, όπως έλεγε.

Ισχυρίστηκε ακόμα ότι είναι οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν εναντίον του κατά τη σύλληψη του και για αυτό το λόγο κινδύνεψε άμεσα το παιδί του. Απαίτησε επίσης από το Δικαστήριο να του παραδοθούν τα γυαλιά μυωπίας του, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήριο, ώστε να διαβάσει τα έγγραφα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. 
 
Αποτέλεσμα αυτού ήταν να διακοπεί για περίπου δέκα λεπτά η διαδικασία για να του δοθούν τα γυαλιά του. Σύμφωνα με τον αστυνομικό ανακριτή, ο Ονουφρίου έριξε συνολικά οκτώ σφαίρες εναντίον των αστυνομικών χθες ενώ κατά την προσπάθεια διαφυγής του πυροβόλησε τρεις φορές κι έστρεψε το G3 προς τον αξιωματικό του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού. Στο μεταξύ, πριν αρχίσει η διαδικασία, ο Ονουφρίου απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Είναι όλα ψέματα αυτά που λέει η Αστυνομία. Εγώ δεν ενόχλησα κανένα, ήθελα μόνο να ζήσω με το παιδί μου».

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

-> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου