Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Από το νοσοκομείο στο δικαστήριο μεταφέρεται το σήριαλ Ονουφρίου – Χειροπέδες και στον συνεργό με το κρησφύγετο

- Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγούνται Ονουφρίου και ο ιδιοκτήτης της αγροικίας στη Λάγεια
- Συνελήφθη και ο 57χρονος ιδιοκτήτης κυνηγετικού όπλου που εντοπίστηκε στο κρησφύγετο
- Χθες ο «φυγάς» υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις για τον μικροτραυματισμό που υπέστη κατά την πτώση του σε χαράδρα
- Πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ο Ανδρέας Ονουφρίου, 63 χρόνων, ο επίσης 63 χρόνων ιδιοκτήτης της αγροικίας στην οποία συνελήφθη χθες ο Ονουφρίου, στο χωριό Λάγεια της επαρχίας Λάρνακας και ένας 57χρονος από την Ξυλοτύμπου, ιδιοκτήτης κυνηγετικού όπλου τύπου ΔΟ.ΚΟ., που εντοπίστηκε στην αγροικία.

Ο Ονουφρίου, που καταζητείτο από την Αστυνομία από τις 24 Απριλίου, είχε συλληφθεί χθες λίγο πριν το μεσημέρι, από μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού όταν έπεσε σε χαράδρα κατά τη προσπάθεια του να διαφύγει, εγκαταλείποντας τον πεντάχρονο γιο του.

Της σύλληψης προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του Ονουφρίου, ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του τον ανήλικο γιο του, και των αστυνομικών.

Όπως δήλωσε χθες βράδυ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης «ο Ονουφρίου είχε μεταφερθεί αργά το απόγευμα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για προληπτικούς λόγους αφού έφερε εκδορές και γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης. Μετά την εξέταση του από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Λάρνακας, ο Ονουφρίου μεταφέρθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν επίσης για προληπτικούς λόγους και μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση σύλληψης του Ονουφρίου και έφεραν εκδορές και γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Πηγή: newsit.com.cy

-> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου