Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ο Μήτρου για Μπάους

Τις πληροφορίες που θέλουν την Ανόρθωση να εξετάζει την περίπτωση του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Μπάους, επιβεβαίωσε μιλώντας στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Μαρίνος Μήτρου.

«Είναι στη λίστα και αυτό το όνομα. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει οριστική κατάληξη. Απλά είναι στη λίστα. Πάντως, από πλευράς διοίκησης δεν υπάρχει καμία επαφή», ανέφερε σχετικά, ενώ γενικά για το θέμα του προπονητή ανέφερε:

«Ο κ. Λέουβεν είναι στο ψάξιμο για το νέο προπονητή. Η τελική απόφαση όμως για το ποιος θα είναι αυτός, ανήκει στον Χρίστο Πουλλαΐδη».

Μίλησε και για τον Νίκο Κωστένογλου: «Έγινε συνάντηση και έχει κυκλοφορήσει από χθες το αποτέλεσμα της. Ο κ. Κωστένογλου θα είναι στον πάγκο μέχρι το τέλος της περιόδου. Τα αποτελέσματα ήταν τέτοια που δεν θα μας άφησαν να πορευτούμε διαφορετικά».

Για την εταιρεία και το οικονομικό: «Θα πρέπει να έρθουν οι επενδύσεις. Είμαστε σε στάδιο αναμονής για αρκετές προτάσεις που έχουν γίνει. Η πιο δύσκολη περίοδος είναι αυτή που διανύουμε τώρα».

Για τις οφειλές στον Μπάρακ Ιτζχάκι: «Η διοίκηση ήρθε και βρήκε κάποια πράγματα μπροστά της. Υπάρχουν κάποιες οφειλές και θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα μακριά από τα δικαστήρια. Ελπίζω ότι μέσα από το διάλογο να λύσουμε το πρόβλημα».

Source : www.24sports.com.cy

-> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου