Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μάριος Πετρίδης: Γιατί αισθάνεται ήδη νικητής του Your Song;


Ο τραγουδιστής από τη Λεμεσό με ένα σχόλιο του στο διαδίκτυο ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του έχει δώσει όλον αυτόν τον καιρό που συμμετέχει στο talent show του Mega.

Δικαιολογημένα ο Μάριος Πετρίδης είναι ευγνώμων σε όλους όσοι τον ψηφίζουν, μιας και η αγάπη και η στήριξη του κόσμου του εξασφαλίζουν την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Και μόνο ότι αιθάνομαι τόση αγάπη από τον κόσμο με κάνει να νιώθω νικητής!!! Αυτό μου αρκεί!!!!! Τι να πω σε ενα τόσο υπέροχο κόσμο!!! Δεν υπάρχουν λόγια!!!! Με κάνετε να αισθάνομαι τόσο μικρός μέσα στην τόσο μεγάλη σας αγκαλιά!!!! Σας ευχαριστώ!!! Η χάρις του Νυμφίου και Κυρίου μας Ιησού Χριστού και οι πρεσβείες της Υπερευλογημένης Μητρός Του, να σας δυναμώνουν και φωτίζουν σε αυτή την Αγία βδομάδα των παθών του Κυρίου μας!!!!! Σας αγαπώ πολύ και σας έχω μέσα στην καρδιά μου!!!! Ευλογημένη αγία βδομάδα να έχουμε και καλή Ανάσταση να φτάσουμε!!!!!!»



Πηγή: newsit.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου