Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έκρηξη Θεόδωρου Αριστοδήμου για ακάλυπτα δάνεια - «Θα τους αποστομώσω με στοιχεία»!

-Παραπλανητικά και λανθασμένα τα στοιχεία που κυκλοφόρησαν
-Το 2009 δεν είχα καμία σχέση με την Aristo Developers
-«Το 2008 διέθετα μόνο το 15% της Aristo Developers»
-Στην Τράπεζα Κύπρου είχα και καταθέσεις €120εκ

Σε δηλώσεις στο Newsit.com.cy, τονίζει ότι ήδη έχει ετοιμάσει επιστολή την οποία θα αποστείλει στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών στην οποία θα παραθέτει όλα τα στοιχεία, με κάθε λεπτομέρεια, που θα αποδεικνύουν ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζουν.

«Σύγχισαν εταιρείες, ονόματα, αριθμούς και εμπλέκουν και κατηγορούν πρόσωπα χωρίς λόγο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του, στο Newsit.com.cy, ξεκαθαρίζει ότι το 2008 και 2011 που φέρεται σύμφωνα με τα στοιχεία να είχε συνάψει δάνειο η Aristo Developers από την Τράπεζα Κύπρου, στην οποία ήταν μεγαλομέτοχος, ύψους 169,562,000 εκ. ευρώ, από τα οποία το ακάλυπτο ποσό ανερχόταν σε 21,790,000, ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την εταιρεία διότι τον Απρίλιο του 2007 πριν αναλάβει ως πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου είχε πουλήσει τις μετοχές του στην Aristo Developers.

Παράλληλα ο κ. Αριστοδήμου χαρακτηρίζει παραπλανητικά και λανθασμένα τα στοιχεία και εξηγεί ότι «από τον Απρίλιο του 2007 είχα πουλήσει τις μετοχές μου και διατήρησα μόνο το 15% της εταιρείας, ενώ το 2009 πούλησα και το υπόλοιπο 15% και έτσι από το 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 δεν είχα καμία μετοχή της Aristo Developers».

Μάλιστα τονίζει ότι «όχι μόνο δεν είχα δάνεια είτε προσωπικά είτε των άλλων εταιρειών μου, χωρίς εξασφαλίσεις αλλά είχα και καταθέσεις διότι το ποσό που εισέπραξα από την πώληση των μετοχών μου στην Aristo Developers» το οποίο ανερχότανε στα €120 εκ το κατέθεσα στην Τράπεζα Κύπρου».

Απορρίπτει επίσης με κατηγορηματικό τρόπο ότι είχε δάνεια με προνομιακό επιτόκιο υπογραμμίζοντας ότι το χαμηλότερο επιτόκιο που πλήρωνε ανερχότανε στο 5, 85%.

Ο κ. Αριστοδήμου, τονίζει ότι θα αποστομώσει όλους με στοιχεία που θα καταθέσει στη Βουλή και εξηγεί ότι καμία σχέση δεν έχει με το δάνειο, (ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ Θ. P.P GOLDEN STALES (ΕΛΛΑΔΑ), τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν την συγκεκριμένη εταιρεία που αναφέρεται στα στοιχεία.

Ο κ. Αριστοδήμου διευκρινίζει ακόμη ότι τον Ιούνιο του 2012 που είχε επαναγοράσει το 52,2% της Aristo Developers, ανέλαβε και τα δάνεια της εταιρείας τα οποία είναι όλα εξασφαλισμένα.

«Όταν ανέλαβα την εταιρεία τον Ιούνιο έβαλα και extra εξασφαλίσεις σε όλα τα δάνεια».

Πηγή: newsit.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου