Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Χιόνι στο Τρόοδος, χαλάζι στη Βαβατσινιά - Μόνο με αντιολισθητικές ή 4Χ4 στο Τρόοδος - Κλειστός ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, λόγω πυκνής χιονόπτωσης που παρατηρείται στην περιοχή του Τροόδους, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι κλειστός για όλα τα οχήματα.
Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν αυτούς τους δρόμους, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προς αποφυγή δυστυχημάτων.

Εξάλλου από τις δύο το απόγευμα ο δρόμος Λευκάρων - Βαβατσινιάς έχει καταστεί επικίνδυνος, λόγω χαλαζόπτωσης και λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος οι οδηγοί που κυκλοφορούν στην περιοχή καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδο

Η περιοχή επηρεάζεται από Βαρομετρικό Χαμηλό νότια της Κύπρου.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά σύντομα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί για να τραπούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σήμερα το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Άυριο, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου