Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Συναγερμός στη Λεμεσό: Πυροβόλησαν περιπολικό

Εντονη ανησυχια στην αστυνομία και ολονύχτιο συναγερμό προκάλεσε πυροβολισμός σε περιπολικό της τροχαίας που εκτελούσε ελέγχους στην περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικαντρώνονται στο περιπολικό που δέχτηκε τον πυροβολισμό ώστε να διακριβωθεί ο τύπος του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιπολικό ήταν σταθμευμένο πολύ κοντά σε μέλη της τροχαίας Αρχηγείου που διενεργούσαν έλεγχο.Εκείνη την ώρα είχαν ανακόψει και όχημα με δύο πολίτες .Ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος και θρυματίστηκε ο πίσω ανεμοθώρακας του περιπολικού.

Μέλη της αστυνομίας που βρίσκονταν στην σκηνή επιχείρησαν να εντοπίσουν τους δράστες ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν ενισχύσεις .Η αστυνομία Λεμεσού παρέμεινε επι ποδός καθόλη τη διάρκεια της νύχτας χωρίς ομως αποτέλεσμα

Το περιστατικό προκαλεί9 έντονο πρβληματισμό για τη δράση ανθρώπων της νύχτας στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και δεν αποκλείονται σαρωτικές επιχειρήσεις της αστυνομίας τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: ant1iwo.com

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου