Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Το rotation, ο απαραίτητος και ο… ωραίος νέος

Η Ομόνοια παρατάχθηκε χθες στο γήπεδο κατά πολύ διαφοροποιημένη σε σχέση με τα τελευταία της παιχνίδια (ενόψει επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, όπως είπε και ο Νέναντ Στάροβλαχ μετά τον αγώνα).

Μόνο οι Μορέιρα, Σερφά και Γκικίεβιτς ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Επανήλθαν μετά από καιρό οι Θερβέρα (δεξί μπακ) και Τέιλορ (δεξιά πτέρυγα) στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στο αρχικό σχήμα ήταν και οι Ατάντα (ανασταλτικός χαφ) και Αλίπιο (σε θέση πίσω από το φορ). Η απόπειρα του εκτεταμένου rotation ασφαλώς και επηρέασε την ομάδα που παρατάχθηκε φυσιολογικά ανομοιογενής.

Από το 56΄ και μετά που πέρασε στον αγώνα ο Νούνο Ασίς, η Ομόνοια, άλλαξε ταχύτητα και παρουσίασε καλούς συνδυασμούς. Στο 70’ ο Αλεξ Ρούμπιο πρόσθεσε γκολ (το πρώτο του στην Ομόνοια, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα και βέβαια ξεσήκωσε τον κόσμο) σε αυτό του Σκέμπρι στο 25’ και όλα έγιναν καλύτερα. Στο 81’ όμως οΓουέσλεμ μείωσε σε 2-1 και... πότισε στιγμές αγωνίας στους Ομονοιάτες μέχρι τη λήξη. Η Ομόνοια είχε και δυο δοκάρια με τους Αλίπιο στο 63 ΄και Τέιλορ στο 67’.

Βλέποντας κανείς το χθεσινό αγώνα, αξίζει να σχολιάσει δυο ποδοσφαιριστές. Το Νούνο Ασίς και τον Αλεξ Ρούμπιο. Ο Πορτογάλος με την είσοδο του στον αγώνα έδειξε ξανά ότι όταν λείπει η ομάδα χάνει πολλές από τις δυνατότητες της στη κεντροοπιθετική ανάπτυξη. Ο ποδοσφαιριστής αυτός με τις μπαλιές και τις κινήσεις του στο γήπεδο, έδωσε άλλη οντότητα στην ανάπτυξη της ομάδας που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν στατική και δεν δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ. Με το που μπήκε η Ομόνοια άνοιξε ..φτερά και πέτυχε γκολ, ενώ είχε και δυο σουτ στα δοκάρια.

Ο Αλεξ Ρούμπιο μέσα σε 25 λεπτά παρουσίας, έδειξε και πάλι θετικότατα στοιχεία. Σκόραρε δε ένα γκολ που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν ποδοσφαιρικά τέλειο. Είχε εξαιρετική τοποθέτηση στην αρχική του κίνηση για να υποδεχτεί τη μπάλα, έφυγε με μεγάλη ταχύτητα όταν την πήρε και πραγματοποίησε ιδανικό τέλειωμα. Ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού Ισπανού φορ, που έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο της Ομόνοιας, που τον χειροκρότησε θερμά. Και περιμένει τη συνέχεια…


Source : www.24sports.com.cy




https://www.facebook.com/OlaTaNea


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου