Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΣΕΝΑΛ - «Ψάχνεται» για Φαν Πέρσι η Άρσεναλ!

Πολύ πιθανή είναι η επιστροφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ, να έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ολλανδού, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Αλσατό κόουτς για την πρόθεση του 30χρονου να γίνει και πάλι κάτοικος «Έμιρεϊτς»! Μία μεταγραφή-επιστροφή που θα «ταράξει» τα νερά της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο, προσπαθεί να κάνει η Άρσεναλ!


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «Sky Italia», ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, προσπαθεί να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την επιστροφή του Ρόμπιν Φαν Πέρσιστο «Έμιρεϊτς»! Ο Αλσατός φέρεται να είχε συνάντηση στο Λονδίνο με τον μάνατζερ του 30χρονου στράικερ τηςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πρόθεση που έχει ο πελάτης του να επιστρέψει στην αγγλική πρωτεύουσα.


Αν και την περυσινή σεζόν, ο Ολλανδός ήταν ίσως ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιουνάιτεντ, φέτος, με τον ερχομό του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ο έμπειρος επιθετικός δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του.


Ακόμα ένα στοιχείο που φέρνει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι πιο κοντά στην Άρσεναλ είναι το γεγονός ότι στις τάξεις τηςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένοι για ριζικές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που ίσως διευκολύνει την επιστροφή του «αρχηγού» στο Λονδίνο.

Source : www.24sports.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου