Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ: Το ήθελε πολύ αλλά δεν μπόρεσε…

Όλοι έλεγαν πριν απ' το παιχνίδι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν κάτι σαν τελικός. Το ΑΠΟΕΛ ήθελε να κερδίσει την πρωτοπόρο ΑΕΛ και να σμικρύνει τη διαφορά του από την κορυφή. Έγιναν μάλιστα έγκαιρα και δυο μεταγραφές έτσι ώστε η ομάδα να βοηθηθεί αλλά τελικά όσο κι αν το ήθελε δεν μπόρεσε.

Οι γαλαζοκίτρινοι χθες πέρασαν από χίλια μύρια αφού είδαν την ΑΕΛ πολύ νωρίς να παίρνει κεφάλι στο σκορ και έπρεπε να αντιδράσουν απέναντι σε μια άμυνα που όλοι ξέρουν πόσο καλή και οργανωμένη είναι. Κι όμως οι παίκτες του Γιώργου Δώνη εκμεταλλεύθηκαν τα δυο στημένα (φάουλ-πέναλτι) και όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ.

Και κάπου εκεί φάνηκε ότι η ομάδα έχει πρόβλημα γιατί όταν από το πλην βρίσκεσαι στο συν και είσαι το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ πρέπει να κοιτάξεις να το κρατήσεις με νύχια και με δόντια... Αυτό χθες δεν το έκαναν. Δεν πέρασε καθόλου ώρα και η Λεμεσιανή ομάδα ισοφάρισε το παιχνίδι και πλέον όλα κρέμονταν από μια κλωστή.

Ο πρώτος... τελικός χάθηκε. Η ομάδα παρέμεινε στο -4 από την κορυφή όμως ο δρόμος είναι μακρύς. Με τις προσθήκες που έγιναν όλοι ευελπιστούν πως το ΑΠΟΕΛ θα παίξει καλύτερα στο μέλλον και θα εμπνεύσει περισσότερο τον κόσμο του που δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από την εικόνα που βγάζει η ομάδα όσο κι αν κέρδιζε τους αγώνες.

Επόμενος αγώνας και πάλι με την ΑΕΛ για το κύπελλο αυτή τη φορά στο ΓΣΠ αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου