Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΑΕΛ - Έδειξε έτοιμη για πρωτάθλημα

Η ΑΕΛ μπορεί να μην κέρδισε στο ντέρμπι όμως η παρουσία της ομάδας ικανοποίησε καθώς είχε σωστή τακτική, αντέδρασε όταν έμεινε πίσω στο σκορ και πήρε την ισοπαλία που την διατηρεί στην πρώτη θέση.

Η παρουσία 

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ είχε μια αναγκαστική αλλαγή λόγω Νικολάου ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις και δεν ξεκίνησε. Έτσι ο Οχένε πήρε την θέση του. Η ΑΕΛ ξεκίνησε με γκολ από τον Μοντέιρο ενώ και όταν έμεινε πίσω στο σκορ αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Σα. Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε με ετοιμότητα στο παιχνίδι και η εικόνα ήταν μιας ομάδας που ήξερε γιατί αγωνιζόταν. Πήγε σε μια έδρα, ίσως την δυσκολότερη, του πρωταθλήματος αλλά κυνήγησε την νίκη στα ίσα. 


Ο προπονητής Έστησε την ομάδα του με σκοπό να πάρει την νίκη. Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε με σωστή τακτική στο γήπεδο και έδειξε ότι από την απόδοση της θα εξαρτιόταν ίσως και η έκβαση του παιχνιδιού. Αν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα τότε ίσως να μπορούσε να σκοράρει και τρίτο γκολ που πιθανότατα να της έδινε την νίκη.
Οδηγός Μοντέιρο, εκτελεστής Σα

Οι δυο τους έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και ήταν και οι σκόρερ της ομάδας. Ο Μοντέιρο αναστάτωσε την αριστερή πτέρυγα του αντίπαλου και σταματιόταν μόνο με φάουλ ενίοτε. Ο Σα από την άλλη έδειξε γιατί θεωρείτε από τους ποιοτικότερους επιθετικούς στο πρωτάθλημα.
Βράχος Φεργκρούζ

Ο Μαροκινός μπορεί να δέχθηκε δύο γκολ αλλά δεν φέρνει ευθύνη σε κανένα. Ο Φεργκρούζ έδειξε ετοιμότητα στο παιχνίδι και σταμάτησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του. Με την εμφάνιση του πάντως η ΑΕΛ μπορεί να αισθάνεται ακόμα καλύτερα. 

Άντεξε και στο κατς
Σε κάποιες περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δέχθηκαν σκληρά χτυπήματα ειδικά οι Μοντέιρο και Σα. Το ότι πέρασαν απαρατήρητα από τον διαιτητή μάλλον για τους περισσότερους είναι ψιλά γράμματα. Η ουσία παραμένει ότι η ΑΕΛ έμεινε όρθια στο ΓΣΠ και αυτό πρέπει να κρατήσει και να μην μείνει σε λεπτομέρειες.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου