Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει ακάθεκτoς!

Το μοναδικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ , μετά την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι στην Παρί, ήταν η νίκη επι της Σαλαμίνας και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. 

Πήρε αυτό που ήθελε και συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθεια του για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μην είχε και την καλύτερη εμφάνιση στον αποψινό αγώνα, όμως αυτό που μετρά είναι ότι ξεπέρασε ανώδυνα ακόμη ένα εμπόδιο και έφτασε στην έκτη νίκη του, σε εφτά αγώνες.

Με αυτή τη νέα επιτυχία ο ΑΠΟΕΛ αύξησε τη διαφορά απο την ΑΕΛ στους εφτα βαθμούς , απο την ΑΕΚ στους οκτώ, ενώ διατήρησε την διαφορα των έξι βαθμών απο την αιώνια αντίπαλο του Ομόνοια στους έξι. Πλέον αναμένει το τι θα κάνει ο Απόλλωνας στο αυριανό αγώνα με τον Εθνικό, κατά πόσο θα επανέλθει η διαφορά στους τέσσερις ή αν θα αυξήσει περαιτέρω τη ψαλίδα. Μπορεί να υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος στον μαραθωνιο όμως είναι πολύ σημαντικό για τους ''γαλαζοκίτρινους'' να έχουν τέτοια διαφορά απο τις υπόλοιπες ομαδες που στοχεύουν να έχουν πρωταγωνιστική πορεία.



Ο ΑΠΟΕΛ είχε σημαντικές απουσίες στον αποψινό αγώνα, ενώ όπως αποκάλυψε και ο Γιώργος Δώνης υπήρχαν ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα. Η ουσία είναι ότι οι ''γαλαζοκίτρινοι'' συνεχίζουν με ανεβασμένο το ηθικό τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Όπως και με τον Οθέλλο ο Ράφικ Τζιμπούρ έδωσε την λύση και έφτασε στα δύο τέρματα στο πρωτάθλημα. Ο Αλγερινός έδειξε να αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και στον ΑΠΟΕΛ πιστεύουν ακράδαντα τα καλύτερα έπονται για τη συνέχεια.

Πλέον στον ΑΠΟΕΛ επικεντρώνουν την προσοχή στον επόμενο δύσκολο, εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Άχνας...Η προσοχή θα επικεντρωθεί και στους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα , με την ελπιδα ότι κάποιοι θα επανέλθουν( Χαραλάμπίδης, Μοραίς, Αντωνιάδης , Γκομες όπως και οι Καρλάο, Σιέρινταν , Αμορίν όπως δήλωσε ο Γιώργος Δώνης)
Πηγή: www.sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου