Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Περιμένεις τον έρωτα και κάνεις τα πάντα να τον αντικρίσεις. Δύσκολες μέρες για έρωτες. Προτίμησε να δώσεις βάση στα επαγγελματικά σου γιατί είναι το μόνο καλό που παραμένει αυτή τη περίοδο σε ανοδική πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ Έκανες μία κίνηση και τώρα περιμένεις ανταλλάγματα σε ότι αφορούν τα προσωπικά σου. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος γι αυτό να είσαι προσεχτικός σε κάθε σου λέξη. Υπάρχει ακόμα ρωγμή η οποία πρέπει να την κλείσεις πριν ραγίσει τελείως. Μία νέα πρόταση στη δουλειά θα σε βάλει σε δίλημμα.
ΔΙΔΥΜΟΙ Καιρός να πεις και κανένα "όχι". Μέχρι πότε θα σε κάνουν οι άλλοι ότι θέλουν. Έχεις μία απίστευτη δύναμη που δεν μπορείς να διαχειριστείς οπως πρέπει γι αυτό και στο φινάλε βγαίνεις αδύναμη και πιόνι των άλλων. Πρόταξε άμυνες και κάνε επίθεση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο χαρακτήρας σου είναι τόσο δυνατός και ευαίσθητος ταυτόχρονα που εσωτερικά μέσα σου μία βρέχει και μια έχει καύσωνα. Κάποια προβλήματα στο σπίτι θα μπουν σε τάξη μόνο αν μιλήσεις. Αλλιώς όχι μόνο τίποτα δεν θα αλλάξει αλλά τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσβατα.
ΛΕΩΝ Έρχονται καλύτερες μέρες γι αυτό πάλεψε. Άλλωστε η λέξη γαϊδούρι (με την καλή εννοια) σε αντιπροσωπεύει ως προς τις αντοχές σου. Μία καλή φίλη θα σε βγάλει από τα δύσκολα και εσύ θα 
οφείλεις πολλά σε εκείνη. Μπορείς να κερδίσεις προαγωγή μετά από λάθος συνάδελφου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η εβδομάδα που μπαίνει σου φέρνει ευχάριστα νέα στα οικονομικά σου. Μια παλιά ιστορία που εκκρεμούσε έρχεται να σου γεμίσει τις τσέπες. Νέους έρωτες μην αναζητήσεις γιατί αυτό που έχεις πίστεψε με είναι ανεκτίμητο για σένα. Άσε τους πειραματισμούς στην άκρη.
ΖΥΓΟΣ Προχώρα σε διευθετήσεις με τις τράπεζες σου πριν βρεθείς προ εκπλήξεων. Η βοήθεια που θα σου έρθει είναι εφήμερη και μόνο αν βάλεις φρένο στην ανωριμότητα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η καρδιά σου είναι σαν τον καιρό τις τελευταίες μέρες. Μουντή και καταθληπτική. Άλλαξε συνήθειες και δέξου καινούργιους φίλους στη ζωή σου. Πρόταση για δουλειά θα σου φέρει χαμόγελα.
ΤΟΞΟΤΗΣ Σταμάτα να σκέφτεσαι το παράνομο σεξ από τη στιγμή που το ταίρι σου κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει. Ζήτα αυτό το διαφορετικό από το έτερο σου ήμισυ και όχι από τρίτα πρόσωπα. Πότε θα σε πιάσει στα πράσα....
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Μια αλλαγή στη ζωή σου, σε κάνει κυριολεκτικά άλλο άνθρωπο. Το τελευταίο διάστημα σε βάραιναν πολλές σκέψεις όμως σιγά σιγά έρχεσαι στα ίσα σου. Πότε θα κάνεις εκείνο το ταξίδι που ονειρεύεσαι; Νέος έρωτας νέα χαμόγελα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ετοιμάσου για έξοδα τα οποία είχες κυριολεκτικά ξεχάσει. Καιρός να προσέξεις τις σπατάλες και να βάλεις λίγο σε τάξη τα οικονομικά σου. Μόνο τότε θα μπορέσεις να ηρεμίσεις από το αδιέξοδο που σε βασανίζει τους τελευταίους μήνες.
ΙΧΘΕΙΣ Έρχεσαι τώρα και ζητάς συγνώμη ενώ είχες ήδη επαναλάβει το ίδιο λάθος αμέτρητες φορές. Η σημερινή μέρα σου φέρνει κάτι ευχάριστο που θα σε κάνει τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον πλανήτη. Στη δουλειά θα αποδεχτούν επιτέλους την δύναμή σου.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου