Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Λευκωσίας! Συγκρούστηκαν με περιπολικό και έπαιξαν ξύλο! Ένας τραυματίας

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης, πριν από λίγα λεπτά σε περιοχή της Λευκωσίας, όταν άντρες της ΥΚΑΝ σταμάτησαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κοντραμπάντο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο που κινείτο ύποπτα τέθηκε υπό παρακολούθηση από τη Αστυνομία, με αποτέλεσμα αργά τα απόγευμα, ενώ ο ύποπτος συναντήθηκε με άλλο πρόσωπο το όποιο επέβαινε σε μοτοσικλέτα, με αιφνιδιαστικές κινήσεις τους περικύκλωσαν.

Οι δύο άντρες, τόσο ο οδηγός της μοτοσικλέτας, όσο και αυτός που επέβαινε στο saloon αυτοκίνητο, προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σκηνή από ταινία του Hollywood στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Πατώντας τέρμα το γκάζι συγκρούστηκαν με περιπολικό της Αστυνομίας με αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο υπόπτους να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ για τη σύλληψη τους ασκήθηκε και η ανάλογη βία από τους Αστυνομικούς καθώς πιάστηκαν στην κυριολεξία στα χέρια με τους υπόπτους.

Στην κατοχή των δυο αντρών μετά τη σύλληψη εντοπίστηκαν 2 κιλά μαριχουάνα, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών, καθώς στην προσπάθεια των δυο να διαφύγουν από τη σκηνή, φαίνεται να πέταξαν από το παράθυρο συσκευασία στην οποία πιστεύεται ότι υπήρχε κι άλλη ποσότητα ναρκωτικών.

Πηγή: www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου