Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΟΘΕΛΛΟΣ 1-0

Έβαλε το... Πόλο της

Πολύ δύσκολα μεν, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη η Ανόρθωση με τον Οθέλλο 1-0 χάρις στο γκολ του Πόλο και παρά το γεγονός ότι καρδιοχτύπησε στο τέλος. Με δέκα τελείωσε το ματς ο Οθέλλος με την αποβολή του Εντόνγκ.

Α’ Μέρος

Η υπεροχή και οι πλείστες καλές φάσεις ανήκαν στην Ανόρθωση στο πρώτο μέρος όπως και το προβάδισμα, αν και δεν έλειψαν αμυντικές αστάθειες που έδιναν καλές προϋποθέσεις στον Οθέλλο. Σε μια τέτοια παραλίγο να κάνει τη ζημιά στο 18’ αλλά ο Καμίνσκι κάλυψε το λάθος του ασταθούς σε όλο το πρώτο μέρος Χόλγκερσον. Τελικά το γκολ ήρθε με ένα από τα πολλά κόρνερ που κέρδισε η Ανόρθωση με τον Κάλβο να εκτελεί και τον Πόλο με κεφαλιά να σκοράρει στο 28’. Τις μεγάλες φάσεις δεν τις είδαμε στη συνέχεια αν και καλές προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο υπήρχαν.

Β’ Μέρος

Ο Οθέλλος δεν είχε τίποτα να χάσει και μπήκε δυνατά στην επανάληψη, όντας η ομάδα που απειλούσε περισσότερο και ελέω Καμίνσκι δε βρήκε γκολ στο 59’ στην προσπάθεια του Χατζηγιαννακού. Ο Πάους έβγαλε τον Γκαρσία που έδειξε ανέτοιμος και ο Ιακοβένκο με το που μπήκε κέρδισε την αποβολή του Εντόνγκ στο 63’ που απλοποίησε τα πράγματα. Η Ανόρθωση έψαξε ένα δεύτερο γκολ και παραλίγο να το βρει στο 77’ με τον Ιακοβένκο που μετά την πάσα του Μαισουράτζε βγήκε μόνος αλλά έχασε κατά κράτος τη μάχη από τον Ρόιν. Πέντε λεπτά μετά τον νίκησε όμως το γκολ του δε μέτρησε ποτέ ελέω της λανθασμένης υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Στο 87’ ο Αβραάμ μετά από ωραίο συνδυασμό βρέθηκε φάτσα με τον Ρόιν αλλά το πλασέ του ήταν πάνω στον πορτιέρο του Οθέλλο. Το παιχνίδι έγινε ροκ, ο Οθέλλος τα έδινε όλα, η Ανόρθωση έβγαζε κόντρες αλλά χωρίς καθαρό μυαλό και τουλάχιστον μπόρεσε να κρατήσει το σκορ.

Ανόρθωση (Πάους): Καμίνσκι, Σεράν , Χόλγκερσον, Νούχου, Δημητρίου, Μαραγκός(65’ Μαισουράτζε), Μάκος(83’ Αβραάμ), Αμπουρτζάνια, Κάλβο, Γκαρσία(61’ Ιακοβένκο), Μακρής

Οθέλλος (Σακκάς): Ρόιν, Ευθυμίου, Παναγιώτου, Μενέντες, Βασιλείου, Ουλίσε, Κχμαλάτζε, Τιάγκο, Βέρα(77’ Σάσι), Χατζηγιαννακού, Λοΐζου(65’ Πουτζιουρής)

Πηγή: www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου