Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Κρατάει την ουσία κι ονειρεύεται...

Η εμφάνιση με τη Δόξα δεν ήταν η αναμενόμενη, όμως, το αποτέλεσμα είναι που μετρά και στην Ομόνοια κρατάνε την ουσία κι ονειρεύονται…

Οι πράσινοι πέτυχαν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ενώ σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα (υπολείπεται το σημερινό ματς του Απόλλωνα με την Άχνα) αναρριχήθηκαν στη δεύτερη θέση!

Ναι, η Ομόνοια είναι εκεί στα ψηλά κι ας μην έχει αποδώσει ακόμη το ποδόσφαιρο που όλοι προσδοκούν. «Σκεφτείτε να παίξει και μπάλα», λένε οι πράσινοι, αναμένοντας πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη, όσον αφορά στις εμφανίσεις της ομάδας. Να συνδυάζει δηλαδή νικηφόρα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο.

Πάντως, ο Καϊάφας, παρόλο που εξέφρασε παράπονο για τη χαλάρωση των παικτών του στο τελευταίο δεκάλεπτο του προχθεσινού αγώνα, πιστεύει στην ομάδα του και αναμένει άμεσα να… πατήσει γκάζι, όσον αφορά στην απόδοσή της. Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα είναι ικανά να δώσουν αυτοπεποίθηση και να τονώσουν το ηθικό για να ακολουθήσουν ακόμη καλύτερες μέρες.

Οι πράσινοι, προχθές, έπαιξαν με τη φωτιά και δεν κάηκαν. Είχαν τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, δεν το έκαναν και στο τέλος χρειάστηκε η απόκρουση του πέναλτι από τον Γιωργαλλίδη.

Επίσης, στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της. Πιάστηκε στην παγίδα του παιχνιδιού της Δόξας δεν κυκλοφόρησε την μπάλα, υστέρησε στον δημιουργικό τομέα και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Σε τέτοια ματς, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μαζική άμυνα, δείχνεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, αφού ένα γρήγορο γκολ είναι ικανό να ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία.

Ο τεχνικός των πρασίνων έχει πολλά να πει στους παίκτες του τις προσεχείς μέρες σε συνδυασμό με τη δουλειά που πρέπει να γίνει, ώστε η εικόνα της ομάδας να βελτιωθεί άμεσα. Το μέλλον ανήκει στην Ομόνοια, που είναι μια νέα ομάδα και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της.

Πηγή; www.sentragoal.philenews.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου