Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΝΤΕΨΤΕ;;;; ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Τελικά, είναι να μην σπάσει η παράδοση του να πηγαίνει κανείς στις πρώτες βοήθειες μόλις ακούσει την ποινή που επεβλήθει για τα αδικήματα τα οποία διέπραξε!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, λίγο μετά που του ανακοινώθηκε η ποινή χωρίς αναστολή των πέντε μηνών, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες.
Για ό, τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...

Προηγούμενη ενημέρωση

Στα κρατητήρια οδηγείται αυτή τη στιγμή ο πρώην Διοικητής Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Η ετυμηγορία είχε ανακοινωθεί νωρίτερα και πριν απο λίγα λεπτά ο Χριστοδούλου οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η ανησυχία για το μέλλον του εκεί... εμφανής.

Προηγούμενη ενημέρωση
Μάλλον δεν το περίμενε ο πρώην Διοικητής Χριστόδουλος Χριστοδούλου να βγει τέτοια απόφαση...
Σήμερα συνεδρίαζε το επαρχιακό Λευκωσίας για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και ειδικότερα με το να μη δηλώσει στον Φόρο το 1εκ., ευρώ που έλαβε η εταιρεία A.C Christodoulou Consultans.
Το δικαστήριο όρισε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για τον ίδιο και χρηματικό πρόστιμο 13.500 χιλιάδων ευρών στην εταιρεία του.
Δικηγορικοί κύκλοι με τους οποίους επικοινωνήσαμε θεωρούν την ποινή ως "καλή". Παρόλα αυτα, είναι σίγουρο ότι ο πρωην Διοικητής της Κεντρικής δεν περίμενε την εξέλιξη αυτή.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα
Η αίθουσα στο επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας ήταν γεμάτη από νωρίς, με συγγενείς του πρώην Διοικητή, δικηγόρους και δημοσιογράφους.
Στο άκουσμα της απόφασης και της δικαστού που δήλωσε ότι "δεν συντρέχουν λόγοι για αναστολή" ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου "πάγωσε" ενώ έντονη ήταν και η κατήφεια εκ μέρους της οικογένειας...
Είναι γεγονός πάντως, ότι έπεσε στα μαλακά ο πρώην Διοικητής, εφόσον η ποινή που θα μπορούσε να επιβληθεί κυρίως για τις κατηγορίες που παραδέχτηκε, έφτανε μέχρι και τα πέντε χρόνια.
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπαρξει αντίδραση εκ μέρους του πρωην Διοικητή...

Πηγή: www.showtime-cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου