Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Φλερτάρουν πολύ με την Κύπρο (Jackpot) – Φωτογραφίες

Το περασμένο Σαββατοκύριακο τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του ToThemaOnline στην Αγία Νάπα μαζί με τον αγαπημένο Master Tempo να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και να συζητούν για τις εμφανίσεις τους σε Λευκωσία και Αγία Νάπα.

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα του περιοδικού “Τηλε-ώρες” έγραψε ότι την περασμένη βδομάδα (4 και 5 Οκτ. 2014)  οι Τζακ-ποτ εμφανίστηκαν μαζί με τον Master Tempo σε δύο μαγαζιά σε Αγιά Νάπα και Λευκωσία.

Το φλερτ με την Κύπρο 

Το δικό μας blog εντόπισε φωτογραφία η οποία “τραβήχτηκε” στην Πάφο και στην οποία βλέπουμε το συγκρότημα μαζί με τον Γιώργο (Dj του γνωστού club Loft στην Πάφο) ενώ όπως μάθαμε αργότερα, Master Tempo και Jackpot έκαναν “χαμό” στο μαγαζί. Κι όλα αυτά την Παρασκευή 10 Οκτ. (Μια βδομάδα μετά την εμφάνισή τους σε Αγία Νάπα και Λευκωσία).



Σήμερα στο Facebook εντοπίσαμε στο προφίλ της δημοσιογράφου του περιοδικού “Τηλε-ώρες” Μαρίνας Χρυσοστόμου, φωτογραφία στην οποία ποζάρουν σε γνωστό μαγαζί της Πρωτεύουσας οι: η ίδια (η Μαρίνα), ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας ToThemaOnline Δήμος Κουγιούντας και το συγκρότημα Jack – Pot! Η φωτογραφία αναρτήθηκε χθες βράδυ (11 Οκτ.) λίγες ώρες πριν την εμφάνηση του συγκροτήματος μαζί με τον Master Tempo σε γνωστό μαγαζί της Πρωτεύσουσας.



Ρωτάμε εμείς τώρα... (καλόπιστα πάντα)!

Κι αν όλα το πιο πάνω δεν συνιστούν “φλερτ” με το νησί μας, τότε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει;

Πολλά είναι τα σενάρια καθώς, σύμφωνα με την πληροφόρηση που προσπαθήσαμε να έχουμε, το “φρέσκο” αυτό συγκρότημα βρίσκεται αυτή τη περιόδο στο tour που κάνει ο Master Tempo ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να τους δούμε με δικές τους εμφανήσεις στο νησί καθώς το τραφούδι τους έχει βρεθει στην κορυφί πολλών Hit Lists μουσικών Charts τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο, κάτι το οποίο τους επιτρέπει να "πάρουν φόρα" για ακόμη περισσότερα! - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Ερωτηματικά αφήνει και η σχέση τους με τους δημοσιογράφους Μαρίνα και Δήμο, καθώς όπως μάθαμε βρίσκονται στο πλευρό τους το τελευταίο καιρό! Λέτε οι δύο εκπρόσωποι του Τύπου να αποφασίσουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και αντί τον Τύπο να εκπροσωπούν το νέο αυτό συγκρότημα; Πάντως ότι και να κάνουν, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!  

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ME ENA KLICK ΕΔΩ

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

Γράφει ο Χ.Δ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου