Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Σενάρια που προκαλούν τρόμο: Οι τζιχαντιστές έχουν βάλει στο μάτι και την Κύπρο!

Αυτό είναι το «ισλαμικό κράτος» που ονειρεύονται οι τζιχαντιστές


Την ώρα, όμως, που οι τζιχαντιστές στη Συρία «χτυπούν» το Κομπάνι και στο Ιράκ φέρονται να βρίσκονται σε απόσταση μόλις 12 χλμ από το αεροδρόμιο της Βαγδάτης, ένας νέος χάρτης κυκλοφορεί με τις χώρες που επιθυμεί να καταλάβει το ΙΚ.

Ο χάρτης που τύπωσε και μοίρασε στους «μαχητές» του το «Ισλαμικό Κράτος» και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Με μαύρο χρώμα αποτυπώνονται οι περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου.





Μεταξύ αυτών των περιοχών συμπεριλαμβάνονται τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Τα σύνορα του χαλιφάτου φτάνουν μέχρι τον Ατλαντικό στα δυτικά, έως την Αυστρία στα βόρεια, συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη την Αφρική βόρεια της Σαχάρας, την Αραβική Χερσόνησο, την Ινδία, μέρος της Κίνας και το σύνολο των χωρών των λεγόμενων τουρκόφωνων περιοχών της Ασίας

Την ίδια ώρα, οι ακραίοι ισλαμιστές επισημαίνουν πως το ισλαμικό χαλιφάτο πρόκειται να χωριστεί σε διάφορες πολιτείες, η καθεμία από τις οποίες θα αποτελείται από ομάδες κρατών.

Πρόκειται φυσικά για ευσεβείς πόθους που ωστόσο προκαλούν την παγκόσμια κοινότητα και δείχνουν το μέγεθος του επεκτατισμού και των «σκέψεων» των τζιχαντιστών.

- Source : http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου