Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Bρέθηκαν αποδείξεις και μία κάρτα sim στο γραφείο της δημοτικής υπαλλήλου Μαρίας Σολομωνίδου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της αποστολής απειλητικών sms σε εμπλεκόμενους στην υπόθεση των καταγγελιών που αφορούν τον διαχωρισμό οικοπέδων στην Πάφο, από την Aristo Developers.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Πάφου, οι αστυνομικοί εντόπισαν έγγραφα και αποδείξεις από αγορές, καθώς και μία κάρτα sim προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας, στο γραφείο της Σολομωνίδου.

Όλα τα ανευρεθέντα εξετάζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσον σχετίζονται με την υπό εξέλιξη έρευνα της υπόθεσης.

Ψάχνουν για συγκλίσεις και αντιφάσεις

Στο μεταξύ συνεχίζεται διεξοδικά η μελέτης της πολυσέλιδης κατάθεσης του Δημάρχου Πάφου, Σάββα Βέργα, από τους ανακριτές και μέλη της Νομικής Υπηρεσίας, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν συγκλίσεις και αποκλίσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες καταθέσεις που υπάρχουν στο φάκελο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Οι ανακριτές έχουν ήδη καταγράψει συγκεκριμένα στοιχεία, από τις συγκρίσεις των καταθέσεων, αφού μέχρι αύριο θα πρέπει να καταλήξουν σε εισηγήσεις προς τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, για την έκδοση, ή όχι, εντάλματος σύλληψης του Σάββα Βέργα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έχει προγραμματιστεί με το ΤΑΕ Αρχηγείου και τα μέλη της Εισαγγελίας.

Τι θα γίνει με την Σολομωνίδου;

Στο μεταξύ αύριο λήγει το διάταγμα κράτησης της υπαλλήλου του Δήμου Πάφου, Μαρίας Σολομωνίδου και του πατέρα της, οι οποίοι κρατούνται ως ύποπτοι για την αποστολή των απειλητικών sms.

Αύριο τελειώνει το διάταγμα προσωποκράτησης του πρέπει να ξέρουν πώς να κινηθούν.

Οι ανακριτές φαίνεται να έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο τα απειλητικά μηνύματα να στάλθηκαν από τον πατέρα της Ξενοφώντος, όπως ο ίδιος ομολόγησε στην κατάθεση του και στρέφουν τις υποψίες τους προς την κόρη του.

Η αστυνομία θα πρέπει να καταλήξει μέχρι αύριο το πρωί, εάν θα ζητήσει ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.

Source : www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου