Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ...

Λευκωσία: Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται σχετικά με την επιστολή του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, Βάσου Δημητρίου, με την οποία ζητά από τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας...

... να διερευνήσει καταγγελίες που αφορούν κατάχρηση εξουσίας και ιδιωτικών χρημάτων στο Δήμο Πάφου με αφορμήτη συναυλία που έδωσε ο γνωστός Ελλαδίτης καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς. Σε δηλώσεις του το πρωί στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο ίδιος ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ανέφερε ότι η καταγγελία του κ. Δημητρίου διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία, αφού όπως είπε, κρίθηκε ότι υπάρχουν αναφορές για καταθέσεις σε λογαριασμούς ατόμων που βρίσκονται υπό διερεύνηση για άλλα ζητήματα. 
 
Πρόσθεσε ακόμα ότι θα διερευνηθούν ζητήματα που αφορούν, παραλαβή χρημάτων χωρίς αποδείξεις, καθώς επίσης και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μη χρέωση του φόρου θεάματος. Επίσης, τόνισε ότι θα εξεταστεί και ενδεχόμενη εμπλοκή δημοτικού υπαλλήλου σε ιδιωτική επιχείρηση και εάν ενεργούσε για ζήτημα από το οποίο είχε συμφέρον συγγενικό του πρόσωπο. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα εξεταστεί και θέμα παράτυπων διαδικασιών πρόσληψης της συγκεκριμένης υπαλλήλου. 
 
Όπως είπε ο Γενικός Ελεγκτής, τα περαιτέρω βήματα σε σχέση με τη διερεύνηση των καταγγελίων του κ. Δημητρίου, θα αποφασιστούν τη Δευτέρα μετά από συνεννόηση με το Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη. Αναφερορικά με το ζήτημα που αφορά στο αποχετευτικό Πάφου, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, αφού σημείωσε ότι δεν σχετίζεται με τα ίδια πρόσωπα, τόνισε ότι έχει καταγραφεί πως υπήρξαν συμβόλαια όπως του βιολογικού σταθμού, στα οποία διαπιστώθηκαν εξαιρετικά μεγάλες υπερβάσεις κόστους και έκαμε λόγο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου