Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Καλά νέα, αλλά…

Δυο ευχάριστα και ένα ανησυχητικό γεγονός συνέβησαν για την Ομόνοια κατά τη δράση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.

Τα ευχάριστα αρχίζουν αφορούν τον Αντραζ Κιρμ και το Χάρη Κυριάκου. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός έδειξε ότι ανεβάζει το επίπεδο ετοιμότητας του. Αγωνίστηκε για 72’ στην αναμέτρηση της Σλοβενίας με την Ελβετία (1-0), και είχε καλή απόδοση. Ο ποδοσφαιριστής παραμένει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του που αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας τη Λιθουανία.

Ο Χάρης Κυριάκου έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όποτε του ζητηθεί. Είχε εξαιρετική απόδοση στον προχθεσινό αγωνα της Κύπρου με το Ισραήλ, όπου αγωνιζόμενος στην επανάληψη ως αλλαγή, κατάφερε να περιορίσει το εξαιρετικό στο πρώτο μέρος Ταλ Μπεν Χαΐμ, ενώ είχε και επιθετική προσφορά στο παιχνίδι της Εθνικής.


Το ανησυχητικό σημείο αφορά τον Αντώνη Γιωργαλλίδη. Ο διεθνής κήπερ υπέστη ερέθισμα στον προσαγωγό και τέλειωσε τον αγώνα της Παρασκευής δείχνοντας μεγάλη ψυχική δύναμη. Σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση δεν είναι κάτι το σοβαρό, αλλά δεν είναι και αμελητέο. Χρειάζεται προσοχή γιατί σε διαφορετική περίπτωση είναι πιθανό να μετατραπεί σε θλάση. Η ανησυχία εκφράζεται κυρίως λόγω της δεδομένης απουσίας του Μορέιρα.

Για ενενήντα λεπτά στο δεξί άκρο της άμυνας της Γεωργίας ήταν χθες ο Ούτσα Λομπιανίτζε. Η Γεωργία ηττήθηκε με 1-0 από τη Σκωτία. Την Τρίτη αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ εκτός έδρας.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου