Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ελίτα Μιχαηλίδου: Μπράβο στον Αχιλλέα Γραματικόπουλλο που προστάτεψε την Νάταλη από το Feel Fantastic

Δευτέρα πρωί και διαβάζω τα σχόλια στο FB. Ακούω από το youtube όλη τη φάση.
Στην ερώτηση «τι θα κάνατε εάν ένας φίλος σας, σας λέει ότι είναι φορέας του aids» το κορίτσι απαντά «θα του έδινα συγχαρητήρια και θα του έλεγα να το κάνει ξανά»... Ρε παιδιά, πάλι φάγαμε ζωντανό ένα κορίτσι. Το μασήσαμε!

Δεν παρακολουθώ το συγκεκριμένο σόου και μόλις σήμερα πληροφορήθηκα τι έγινε αλλά, λυπήθηκα τη μικρή. Ποιος προστατεύει την άγνοια; Τα σχολεία τι κάνουν; Οι γονείς; Ποια κοινωνία είναι αυτή που δεν μαθαίνει στα παιδιά τα βασικά όπως το HIV, που δεν τα γνωρίζουν για να προστατευτούν κυρίως στη δική τους ζωή;

Και οι υπόλοιποι, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, κανιβαλίζουμε για να γελάμε! Εμένα αυτό το γέλιο δεν μου βγαίνει. Και λυπάμαι για τη μικρή που πρέπει να υποστεί αυτήν τη στιγμή τον χλευασμό μας... Είμαστε για κλάματα και όχι για γέλια... Δυστυχώς. Και το κορίτσι δεν φταίει. Το κορίτσι είναι ένα πλάσμα ηλικιακά ανώριμο, προφανώς βομβαρδισμένο με λάθος πρότυπα (δίχως να ξέρω ούτε κεφάλαιο από τη ζωή ή την ιστορία του) που βρέθηκε αυτή τη στιγμή να βομβαρδίζεται από ένα μάτσο «εξυπνάκηδες» που είμαστε εμείς. Εάν απέτυχε κάποιος είμαστε οι γύρω-τριγύρω.

Το σχολείο, οι εκπαιδευτικοί, ίσως οι γονείς (δεν ξέρω τι συμβαίνει στην οικογένεια της μικρής και δεν μπορώ να κρίνω), πάντως γενικά απέτυχε το κοινωνικό σύστημα μέσα στο οποίο κολυμπάει η Νάταλη και η κάθε Νάταλη που πιστεύουν πως μέσα από την τηλεόραση, δίχως την απαραίτητη μόρφωση και τον σωστό ορίζοντα, μπορούν να κτίζουν την «επιτυχία»... Και ενώ καταδικάζουμε το bullying το κάνουμε αυτή τη στιγμή όλοι μαζί!

ΥΣ: Μπράβο στον Αχιλλέα Γραματικόπουλλο που έδειξε πρόθεση να προστατέψει, που επέδειξε μια ευαισθησία την κρίσιμη στιγμή. «Το κορίτσι προφανώς δεν κατάλαβε την ερώτηση, βοηθήστε το...», αλλιώς ακόμα η Νάταλη θα συνέχιζε να λέει τα δικά της..

Πηγή: www.lifenewscy.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου