Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Ενδείξεις …restart

Η νίκη της Ομόνοιας επί του Ερμή, ήταν ένα ιδανικό τονωτικό για την ομάδα. Σε ένα… δύσκολο χρονικό σημείο ( μετά από σειρά μέτριων μέχρι κακών εμφανίσεων), εμφανίστηκε…

ξανά φως και η ελπίδα επανήλθε στον κόσμο, που μετά από καιρό χάρηκε για τη νίκη ασφαλώς, αλλά και για την εικόνα της ομάδας, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν …ψυχή και να απαιτούν τους τρεις βαθμούς.

Η Ομόνοια του περασμένου Σαββάτου…έφερε στην όψη, το σύνολο που είχαμε δει στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Διεκδικητική, συμπαγής, με καλή κυκλοφορία της μπάλας (κράτησε δε μπάλα περισσότερο από ότι το έκανε στα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος) και με περιορισμένο αριθμό λαθών.

Το ότι το τελευταίο προ της διακοπής παιχνίδι, συνοδεύτηκε από τη νίκη με την ανάλογη εικόνα, φέρνει ως ένα βαθμό την ηρεμία στην ομάδα, αλλά επαναφέρει και την αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Στοιχεία, που σε συνδυασμό με τη δουλειά που θα γίνει κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, συμβάλλουν στην επαναφορά σε επίπεδα που έδειξε ότι έχει τη δυνατότητα να φθάσει.

Ο Κώστας Καϊάφας έχει παραχωρήσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Απόντες από τις προπονήσεις τις επόμενες μέρες οι κληθέντες σε Εθνικές ομάδες: Χάρης Κυριάκου και Αντώνης Γιωργαλλίδης, (Κύπρος) Ούτσα Λομπιανίτζε (Γεωργία), Αντρας Κιρμ (Σλοβενία), Μίκαελ Ποτέ(Μπενίν), Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Παναγιώτου, Ιάκωβος Σαμμούτης και Παντελής Κονομής (Εθνική Ελπίδων).

Source : http://www.24sports.com.cy/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου