Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Tώρα και μοντέλο ο Τζούλιαν Ασανζ -Ο κύριος WikiLeaks θα ανέβει στην πασαρέλα

Tώρα και μοντέλο ο Τζούλιαν Ασανζ -Ο κύριος WikiLeaks θα ανέβει στην πασαρέλα Τα φώτα πάνω του θα στρέψει ξανά ο Τζούλιαν Ασανζ, αφού αυτή τη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην πασαρέλα.
Ο ιδρυτής του WikiLeaks θα πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας, χωρίς όμως να εγκαταλείψει το καταφύγιό του.

Ο Αυστραλός, που ζει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο τα τελευταία δύο χρόνια προκειμένου να αποφύγει την έκδοση στη Σουηδία, θα είναι το πρόσωπο της επίδειξης του Μπεν Γουέστγουντ, γιου της περίφημης σχεδιάστριας Βίβιαν Γουέστγουντ.

Η επίδειξη θα γίνει το Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου και θα φιλοξενηθεί στην πρεσβεία του Ισημερινού. «Ο Τζούλιαν βρίσκεται στην πρεσβεία τα τελευταία δύο χρόνια και είναι σημαντικό να μην περάσει στην αφάνεια. Θέλω να υπογραμμίσω την κατάστασή του. Αυτό που του συνέβη είναι εντελώς άδικο», είπε ο Γουέστγουντ στην εφημερίδα Independent.

Μάλιστα ο Ασανζ, που θα πλαισιώνεται από έξι ακόμη μοντέλα, θα ανέβει στην πασαρέλα φορώντας ρούχα της κολεξιόν την οποία ενέπνευσε ο ίδιος, σύμφωνα με τον σχεδιαστή.

Πηγή: iefimerida.gr

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου