Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Εφιάλτης σεξουαλικής παρενόχλησης για 13χρονο σε κρουαζιέρα – 250 ερωτικά βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικους στον υπολογιστή του δράστη


- Ο 38χρονος υπόδικος για άσεμνη επίθεση σε 13χρονο αγόρι επέστρεψε στη φυλακή για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικους
- Παραδέχεται ότι τα βίντεο είναι δικά του, όχι όμως και την κατηγορία για άσεμνη επίθεση
- Έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με τις λέξεις «gay παιδιά»
- Ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών

Υλικό παιδική πορνογραφίας βρέθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή 38χρονου από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος είναι υπόδικος για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε ανήλικο αγόρι.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος εργαζόταν σε πλοίο που εκτελεί μίνι-κρουαζιέρες, όταν στις 17 Ιουνίου καταγγέλθηκε από τους γονείς 13χρονου από τη Ρωσία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του ανήλικου. Την ημέρα εκείνη, και ενώ η οικογένεια επέβαινε στο σκάφος για μια βόλτα αναψυχής στην περιοχή της Αγίας Νάπας, ο ανήλικος εξαφανίστηκε για περίπου 15 λεπτά και όταν οι δύο γονείς αναζήτησαν τον γιο τους τον βρήκαν σε δωμάτιο του σκάφους μαζί με τον κατηγορούμενο.

Ο ανήλικος ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί και ολοκληρώνοντας την κρουαζιέρα το ζευγάρι κατήγγειλε τον 38χρονο στον τοπικό σταθμό της Αστυνομίας. Η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο, με τον Σριλανκέζο να μην παραδέχεται ενοχή και τη δίκη του να έχει οριστεί για τις 7 Ιουλίου.

Ωστόσο, υπάρχει και συνέχεια… Καθότι χθες σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 38χρονου από την Αστυνομία, παραλαμβάνοντας έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, σκληρούς δίσκους και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, εντοπίστηκαν στα ηλεκτρονικά αρχεία του περίπου 250 βίντεο πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, ενώ εντοπίστηκε πως έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο με τις λέξεις «gay παιδιά».

Ο 38χρονος –σημειωτέον, πατέρας δύο παιδιών και ο ίδιος– παραδέχθηκε την κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικα άτομα, και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές, ενώ σε βάρος του καταχωρήθηκε πλέον και δεύτερη υπόθεση μετά τη σεξουαλική παρενόχληση κατά του 13χρονου.

Πηγή: newsit.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου