Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Καιρός: Αίθριος και θερμός - Πότε θα σημειώσει μες τη βδομάδα πτώση η θερμοκρασία;


Σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 36 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει γενικά αίθριος, ωστόσο τοπικά κατά τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα ανατολικά και τα βόρεια παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου