Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΚΕ: Οι Πρέσβεις να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί - Ενοχλημένο το Προεδρικό από τα γεύματα με Ναμί

Την ενόχληση του Προεδρικού για τις επαφές Πρεσβευτών με τον λεγόμενο υπουργό εξωτερικών του ψευδοκράτους Οζντίλ Ναμί, υποράμμισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Aφορμή ήταν η συμμετοχή πρεσβευτών σε δυο γεύματα που οργάνωσε ο λεγόμενος ΥΠΕΞ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη την ερχόμενη Δευτέρα, ούτως ώστε να αποφασίσουν συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία θα κοινοποιηθούν σε όλες τις διπλωματικές αποστολές.

Για το θέμα ξεκαθάρισε ότι οι Πρέσβεις πρέπει να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί και να τηρούν το αυστηρό πρωτόκολλο που διέπει τις δραστηριότητες τους στην Κύπρο.

Όπως ανέφερε, οι Πρέσβεις έχουν μεν το δικαίωμα να συναντώνται με τον ηγέτη της τ/κ κοινότητας, τον διαπραγματευτή και κόμματα στα κατεχόμενα, όχι όμως με άτομα που παραπέμπουν σε άλλη ιδιότητα.

Τέλος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, τόνισε πως πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα για να μην προσδίδεται νομική οντότητα ή υπόσταση στο ψευδοκράτος.

ant1iwo.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <-----

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου