Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ - ΠΑΦΟΣ & NEW YORK ΓΙΑ ΤΟ THE VOICE

Λίγες ώρες μένουν μέχρι οι τέσσερις κύπριοι να μπουν στην αρένα του μεγάλου ημιτελικού του The Voice και ήδη έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

Κάθονται με τις ώρες... όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα του The Voice και μαθαίνουν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν στον ημιτελικό.
Στην κάθε πόλη της Κύπρου έχουν στηθεί γιορτές και... τρικούβερτα πάρτι για τον καθένα ξεχωριστά... Και να ταν μόνο στην Κύπρο...



Στην Νέα Υόρκη, Los Angeles, Βοστώνη, αλλά και Πάφο, οι φίλοι του Άλεξ ήδη ετοιμάζονται από νωρίς για να στηρίξουν τον κύπριο κολλητό τους με την ίσως πιο καλλιεργημένη φωνή του The Voice. Άλλωστε, απ όλο τον κόσμο μπορούν να ψηφίζουν μέσω του internet άρα το The Voice Ελλάδος πλέον εκπέμπει παγκόσμια.
Στη Λάρνακα, ο αδελφός της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και άσσος του ποδοσφαίρου,στήνει στις




Φοινικούδες τρελό πάρτι.Ποδοσφαιριστές, φίλοι, συγγενείς, λαρνακιώτες, όλοι την Παρασκευή λίγο μετά τις 20 00 θα μαζευτούν εκεί στο Segafredo και μέσα από τεράστιες γιγαντο-οθόνες θα παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό την... Θεά Μαρία Έλενα Κυριάκου on stage.






Η οικογένεια του Γιούρι, μπορεί να μην έχει σχεδόν κανένα συγγενή στην Κύπρο, όμως - όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο ShowTime-cy,φεύγουν οικογενειακώς για να βρεθούν κοντά στον γιο τους εκεί στις εξέδρες του The Voice. Πάντως στο Παραλίμνι έχουν στηθεί αμέτρητα πανό με φωτογραφίες τουYURI όπου καλούν τους πάντες να ψηφίσουν το μικρό αστέρι με την πιο ώριμη φωνή.





Όσο για την Αίμιλη μας, κάτοικος επίσης Παραλιμνίου, τα κινητά τηλέφωναόλων έχουν πάρει φωτιά αφού χιλιάδες sms ανταλλάσσονται ανά δευτερόλεπτο προκειμένου να ετοιμαστούν όλοι να ψηφίσουν την αγαπημένη τους μικρή έντεχνη φωνάρα του The Voice. Η μητέρα τηςΑίμιλης αλλά και πολλοί φίλοι έχουν ήδη κόψει εισιτήριο με προορισμό την Ελλάδα προκειμένου να ζήσουν τους παλμούς και να στηρίξουν το διαμάντι τους. Μάλιστα, ο Δήμος Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Σωτήρας προσπαθούν κι εκείνοι με τον τρόπο τους να προωθήσουν την μοναδική Αίμιλη αλλά και τον Γιούρι.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου