Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ξέρατε ότι ο must προορισμός της παλιάς πόλης, το Καφενείο της Στάλως ήταν…

Είναι το πλέον hotspot στέκι των πεζόδρομων της παλιάς πόλης στην πρωτεύουσα.
Σήμερα ο Tommys, το παιδί που εξυπηρετεί στο καφενείο πάντα με χαμόγελο, αποκάλυψε ένα ιστορικό στοιχείο για το χώρο που σήμερα βρίσκεται το Καφενείο.

Σύμφωνα με όσα έγραψε λοιπόν ο Tommys στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ευχαριστώντας τον κόσμο που «πέρασε και περνά καθημερινά από το μικρό Καφενείο» ένοιωσε την ανάγκη να πει ότι «Στο χώρο, όπου από το 1955 χρησιμοποιείτο ως κουρείο, αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σαν χώρος για πρόβες και ετοιμασίες για θεατρικά έργα από έναν από τους μεγαλύτερους πρωτεργάτες του θεάτρου στην Κύπρο, τον Γεώργιο Φινόπουλο» σήμερα στεγάζεται το «Καφενείο της Στάλως».

Μετά την ιστορική αναδρομή και φθάνοντας στο σήμερα, ο Tommys έγραψε ότι « Τώρα στο 2014, βλέπουμε μεγάλα ονόματα και καταξιωμένους ανθρώπους της υποκριτικής, του χορού, της μόδας και του τραγουδιού να χαλαρώνουν αλλά και να απολαμβάνουν με ένα ποτό το όμορφο περιβάλλον του χώρου».

Μάλιστα, η ανάρτηση συνοδεύτηκε και με τις πιο κάτω φωτογραφίες:









----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου