Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

"Σφάζονται" για τις Ευρωεκλογές! 6 οι θέσεις 61 οι υποψήφιοι

"Σφάζονται" για τις Ευρωεκλογές! 6 οι θέσεις 61 οι υποψήφιοιΣυνολικά έχουν υποβληθεί 61 υποψηφιότητες για την ανάδειξη των έξι Ευρωβουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε μια εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί την 25η Μαΐου.

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών Κωνσταντίνος Νικολαϊδης σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των υποψηφιοτήτων είπε ότι "έχουν υποβληθεί συνολικά 61 υποψηφιότητες".

Πρόσθεσε ότι "53 υποψήφιοι διεκδικούν εκλογή μέσα από δέκα συνδυασμούς και άλλοι οκτώ ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι".

Ανάμεσα στους υποψηφίους περιλαμβάνονται και Τ/κ πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο κ. Νικολαϊδης είπε ότι "σύμφωνα με την εκλογική Νομοθεσία, προβλέπεται 24ωρη περίοδος υποβολής ενστάσεων κατά οποιασδήποτε υποψηφιότητας, δηλαδή μέχρι τις 12.30μμ αύριο".

Ανέφερε ότι "αν δεν υπάρξει οποιαδήποτε ένσταση τα πρόσωπα που θα φαίνονται σε λίγα λεπτά στην γνωστοποίηση που θα αναρτηθεί σε λίγο θα περιληφθούν στο ψηφοδέλτιο που θα έχουν ενώπιόν τους οι πολίτες στις εκλογές της 25ης του Μάη".

Ο κ. Νικολαϊδης είπε ότι "το προσχέδιο του ψηφοδελτίου θα τεθεί ενώπιον των συνδυασμών και υποψηφίων που διεκδικούν εκλογή την ερχόμενη Δευτέρα 5 του Μάη και στην συνέχεια θα αρχίσει η εκτύπωση των ψηφοδελτίων".

Ευχήθηκε "σε όλους τους υποψηφίους κάθε επιτυχία" και συνεχάρη "την Υπηρεσία Εκλογών για την μέχρι σήμερα άποψη δουλειά που κάνει για τις Ευρωεκλογές".

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα ήθελα "στον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας, Δημήτρη Δημητρίου αλλά και στο προσωπικό που συνθέτουν αυτή την Υπηρεσία".

Πηγή: www.tothemaonline.com

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου