Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Τιμές σε Σιέλη

Toν Βαλεντίνο Σιέλη θα τιμήσουν ΠΑΣΠ και CytaVision, γιατί επενέβηκε σωτήρια όταν ο Καλουντζέροβιτς τραυματίστηκε στο παιχνίδι ΑΕΛ - Ανόρθωση, αφού του παρείχε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, μετά την βίαια πτώση του τελευταίου στο έδαφος και την απώλεια των αισθήσεών του. Αναλυτικά:

Ο ΠΑ.Σ.Π. και η Cytavision θα τιμήσουν τον ποδοσφαιριστή Βαλεντίνο Σιέλη, για το ήθος του στην εκδήλωση για την ανάδειξη των καλύτερων γκολ της σεζόν, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δεύτερα 5 Μαΐου στις 21:00.

Ο Σιέλης επενέβηκε σωτήρια όταν ο Καλουντζέροβιτς τραυματίστηκε στο παιχνίδι ΑΕΛ - Ανόρθωση, αφού του παρείχε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, μετά την βίαια πτώση του τελευταίου στο έδαφος και την απώλεια των αισθήσεών του.

Οι διοργανωτές, λοιπόν, έχουν φροντίσει ώστε αυτή η βράβευση να έχει την αίγλη που της αρμόζει. Κι αυτό γιατί, ο ποδοσφαιριστής της "Κυρίας" έστειλε μηνύματα σε μια περίοδο, κατά την οποία δυστυχώς έχουμε κρούσματα βίας στα γήπεδα. 

Γενικώς, τα μέλη του Συνδέσμου, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος, θα τιμηθούν όπως τους αξίζει.

Θυμίζουμε ότι, τη Δευτέρα 5 Μαΐου, στην εκδήλωση PASP Top Goals Holland&Barrett, θα τιμηθούν οι σκόρερ των καλύτερων τερμάτων της σεζόν, ενώ θα βραβευτεί και ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το κορυφαίο γκολ της χρονιάς!

Η Cytavision θα φιλοξενήσει την όλη εκδήλωση στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta στη Λευκωσία και θα τη μεταδίδει ζωντανά από το Cytavision Sports 3. H μετάδοση ξεκινά στις 21:00.

Source : www.24sports.com.cy


----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου