Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Απαγωγή ανήλικων κοριτσιών και όργια στη Λευκωσία! Υπό 6ημερη κράτηση δυο πρόσωπα

Απαγωγή ανήλικων κοριτσιών και όργια στη Λευκωσία! Υπό 6ημερη κράτηση δυο πρόσωπαΤο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης εναντίον δύο ατόμων, ενός 35 χρόνου, από την Ορόκλινη και ενός 59 χρόνου, από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση της καταπολέμησης εμπορίας προσώπων και διαφθοράς ανήλικης.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στο δικαστήριο ο 35χρονος είναι επίσης ύποπτος για απαγωγή, βιασμό, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων και άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς, ληστεία και κλοπή. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26 – 28 Απριλίου στη Λάρνακα και τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρή ηλικίας 15 χρόνων κατήγγειλε τη Δευτέρα στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι το περασμένο Σάββατο 26 Απριλίου 2014 συναντήθηκε με τον 35χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της ανήλικης, ο ύποπτος την απήγαγε, την μετέφερε δια της βίας στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία, την χτύπησε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Στο διαμέρισμα μετέβη και μία 14χρονη με την προϋπόθεση ότι θα πληρωνόταν για τις υπηρεσίες που θα παρείχε. Όπως ελέχθη ο 35χρονος ήρθε σε συνουσία μαζί της. Επίσης, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της 15χρονης, ο 35χρονος μετέφερε τις δύο ανήλικες σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τη συμμετοχή και του 59χρονου.

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 35χρονου στη Λευκωσία εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα άλλα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, αναμένεται να ληφθούν γύρω στις 30 καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον των δύο υπόπτων, από ενοίκους των πολυκατοικιών στις οποίες διατηρούσαν διαμερίσματα στη Λάρνακα και τη Λευκωσία, θα γίνουν αναγνωριστικές παρατάξεις, θα διερευνηθούν οι ισχυρισμοί που έδωσαν και τα δύο άτομα, ενώ τα τεκμήρια που έχουν παραληφθεί από την Αστυνομία θα αποσταλούν για ειδικές επιστημονικές εξετάσεις.

Η Αστυνομία συνεχίζει επίσης τις έρευνες για εντοπισμό της 14χρονης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των υπόπτων ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης του δεν φέρει ένσταση στην προσωποκράτησή του, «είναι συντετριμμένος από την εξέλιξη στην υπόθεση και εξέφρασε πρόθεση να συνεργαστεί με την Αστυνομία για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: www.tothemaonline.com

----> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--- 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου