Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Το Instagram του MAD περνάει στα χέρια των σχεδιαστών

Πλησιάζει το πρώτο Fashion Music Project που έγινε ποτέ στην Κύπρο και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν για τα καλά. 

Ο λόγος για το Cyprus Madwalk by Glissόπου η μουσική και η μόδα παντρεύονται δημιουργώντας ένα καταπληκτικό show για τους λάτρεις του είδους.

Σχεδιαστές ετοιμάζουν τις δημιουργίες τους, μοντέλα κάνουν castings,τραγουδιστές κάνουν πρόβες και παρουσιαστές ετοιμάζουν ατάκες. Όλα θα είναι υπέροχα το βράδυ της 12ης Ιουνίου αλλά και όλη αυτή η προετοιμασία έχει μια ανεκτίμητη αξία.

Το MAD λοιπόν, προκειμένου να μας βάλει όσο πιο πολύ στο πνεύμα του Cyprus Madwalk by Gliss, παραχωρεί σε όλους τους σχεδιαστές που θα λάβουν μέρος στο show, τον λογαριασμό του Instagram του MAD για τρεις μέρες. Με αυτή την ευκαιρία βλέπουμε τη διάθεση και από πού εμπνεύστηκαν για τα όσα θα μας παρουσιάσουν την μεγάλη βραδιά, χρησιμοποιώντας το #madwalkcy.

Πρώτος ξεκίνησε ο Εrotokritos. Είδαμε φωτογραφία του από το Παρίσι, κάναμε ένα sneak peek στις δημιουργίες του και αναμένουμε με πολύ ανυπομονησία να δούμε το show του. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (Constantinos) όπου έκανε upload την πρώτη του φωτογραφία σήμερα, με την Έβελυν να φοράει μια από τις δημιουργίες του, στα backstage των γυρισμάτων για το Dressroom.

Το Instagram του MAD περνάει στα χέρια των Κύπριων σχεδιαστών και με ένα scroll θα πάρετε λίγη από τη μαγεία τους.Ακολουθούν ο Gregory Morfi και η Λουκία Κυριάκου.

Ακολουθήστε το @mad_cy και μάθε τα πάντα για το Cyprus Madwalk by Gliss.
Source : http://must.com.cy/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου