Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Δύο τραυματίες σε δυστυχήματα σε Λακατάμια και Πάφο

Ενας 19χρονος και ένας 32χρονος τραυματίστηκαν σε δύο διαφορετικά δυστυχήματα σε Λακατάμια και Πάφο.

Οπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στη μια τα ξημερώματα σήμερα στη λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη Λακατάμια, τραυματίστηκε σοβαρά ο 19χρονος, κάτοικος Λευκωσίας.


Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, έχοντας ως συνοδηγό τον 19χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχό του, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.


Οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου στον 20χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε. Ο 19χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας, αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει υποσκληρίδιο αιμάτωμα, θλάση θώρακα και διάφορα άλλα τραύματα σε άλλα μέρη του σώματός του.


Σε δεύτερο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι στην Πάφο, τραυματίστηκε σοβαρά 32χρονος μοτοσικλετιστής, κάτοικος Πάφου.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1.45μ.μ., στη λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη κάτοικος Πάφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 32χρονος. Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής, εκτινάχθηκε από το όχημά του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε στάση αναμονής, για να εισέλθει στη λεωφόρο.


Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Source : kathimerini.com


-> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου