Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...

Kαι ενώ απομένει μόνο μία εβδομάδα για να μπούμε επίσημα στο καλοκαίρι, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δούμε και άλλες βροχές.

Σύμφωνα με το τμήμα μετεωρολογίας, τις επόμενες ημέρες και μέχρι την Τρίτη αναμένονται βροχές και σε μερικές περιπτώσεις ακόμη και καταιγίδες! 

Αναλυτικά οι προβλέψεις του τμήματος μετεωρολογίας μέχρι την Τρίτη: 
 
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στις ορεινές περιοχές και στο εσωτερικό, το μεσημέρι και το απόγευμα. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 26 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. 
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Τη Δευτέρα, στις ορεινές περιοχές και τοπικά και στο εσωτερικό, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

 Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή και τη Δευτέρα. Μικρή άνοδος αναμένεται την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η Κύπρος ζει την χειρότερη ανομβρία των τελευταίων εκατόν και κάτι χρόνων. Οι βροχές του Μάη έφεραν κάποια ποσότητα νερού στα φράγματα αλλά σε καμία περίπτωση τέτοια που να μπορεί να αντικαταστήσει τις «χαμένες» βροχές σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

 Μέχρι χθες, η εισροή νερού στα φράγματά μας για τον μήνα Μάη ανήλθε στα 1,640 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού. Για τον μήνα Απρίλιο η εισροή ήταν 0,712 ε.κ.μ, τον Μάρτη 1,964 ε.κ.μ και τον Φεβράρη 2,251 ε.κ.μ.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου