Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Δεν μένει ο Ζόρζε

Παρελθόν θα αποτελέσει από την Ανόρθωση ο Πάολο Ζόρζε. 

Ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε πρόταση ανανέωσης με αρκετά χαμηλότερες απολαβές και δεν δείχνει διατεθειμένος να την αποδεχθεί.

Η οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Ανόρθωση και παίχτη είναι αρκετά μεγάλη και αρκετή για να έρθει τελικά το διαζύγιο με τον έμπειρο αμυντικό, ενώ αναμένονται και οι απαντήσεις των Κάλβο, Γκριγκαλασβίλι.

Στην «Κυρία» θα γίνουν πολλές αλλαγές, πράγμα αναγκαίο μετά την τραγική λήξασα σεζόν. Θα κτιστεί από την αρχή η ομάδα και ο Φαν Λέουβεν ήδη κοιτάζει περιπτώσεις παιχτών που πιστεύει πως θα ταίριαζαν στην ομάδα που πρόκειται να κτιστεί.

Το ότι η Ανόρθωση δεν έχει φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δίνει στον Ολλανδό τεχνικό διευθυντή τη δυνατότητα να δουλέψει χωρίς το άγχος της πίεσης. Γι’ αυτό θα εξετάσεις ενδελεχώς κάθε του κίνηση πριν δώσει στην επιτροπή προγραμματισμού τη λίστα με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα ενώ θα αποκτηθούν παίχτες σε κάθε γραμμή. Η κύρια αγορά θα είναι η ξένη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα ριχτούν ματιές και στην εγχώρια αγορά.

Source : www.24sports.com

--> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου