Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ BODY BUILDING

Παραλίγο τραγωδία σε παγκύπριους ερασιτεχνικούς αγώνες body building που έγιναν πριν από τρεις μέρες όταν νεαρός διαγωνιζόμενος εντελώς ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του πίσω στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες  o νεαρός γνωστός στο χώρο των body builder βρέθηκε λιπόθυμος πίσω στα καμαρίνια λίγο πριν να ανέβει στη σκηνή και να λάβει μέρος στους παγκύπριους ερασιτεχνικούς αγώνες που διεξήχθησαν.
Γενικά η κατάσταση, έχει κάπως ξεφύγει από τον έλεγχο - δεν μιλάμε για τον συγκεκριμένο αθλητή - αφού ορισμένοι - όχι όλοι το τονίζουμε - λαμβάνουν ενέσιμα αναβολικά - απαγορευμένες ουσιες, προκειμένου να αποκτήσουν όσο το γρηγορότερο το ποθητό - για εκείνους - σώμα που θα μπορέσει να λάβει μέρος σε τέτοιους αγώνες - διαγωνισμούς χωρίς να νοιάζονται για την υγεία τους και τις επιπτώσεις. 

Τι κι αν υποτίθεται πρέπει να κάνουν τεστ ούρων, το παιχνίδι που ορισμένες φορές παίζεται είναι χειρότερο απ' ότι φαντάζεστε. Μέχρι και ούρα φίλων τους κουβαλούν μαζί τους προκειμένου να δώσουν εκείνα παρά τα... γεμάτο ουσίες δικά τους.
Πάντως, η στιγμή που βρέθηκε λιπόθυμος ο νεαρός γνωστός body builder πάγωσε προς στιγμήν τους πάντες που ήταν εκεί, ενώ να πούμε πως δεν έλειψαν και οι ομηρικοί καυγάδες από άτομα που έχασαν τον.... ερασιτεχνικό τίτλο. Έφυγαν μικρόφωνα, ακούστηκαν βρισίδια και... τα έκαναν γυαλιά καρφιά. 

ΌΣο για το... νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ αυτό όπως φαίνεται εξανεμίστηκε αφού... σε ορισμένους ο νους - μυαλό δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

1 comments:

  1. Το άτομο που πέταξε το μικρόφωνο δεν ήταν διαγωνιζόμενος στον συγκεκριμένο αγώνα. Το αίτιο των επεισοδίων αυτών ήταν η κοροϊδία της κριτικής επιτροπής προς οποιονδήποτε διαγωνιζόμενο (που για να λάβει μέρος κάποιος σε αυτό τον διαγωνισμό πρέπει να αφιέρωση τουλάχιστο 1 χρόνο από την ζωή του). Τζιαι σε οποίο άτομο του ακροατήριου που είχε ματιά, επειδή οι αδικίες ήταν παν πολλές και ολοφάνερες, η κριτική επιτροπή έχει όση σχέση με το άθλημα όσο με το αν έπιαναν ένα τυχαίο περαστικό που περνούσε από εκεί και τον έβαζαν στη θέση τους (τουλάχιστο αυτός θα ήταν δίκαιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή