Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 57ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - ΒΙΑΣΤΗ

Ερωτικά αξεσουάρ και βοηθήματα που πωλούνται σε sex-shop περιλαμβάνονται στα τεκμήρια, που περισυνέλεξε η Αστυνομία από το διαμέρισμα του 57χρονου επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη στη Λάρνακα, ο οποίος τελεί υπό κράτηση ως ύποπτος για τη γνωστή πλέον υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο ανηλίκων κοριτσιών από τη Λευκωσία.

Τα πιο πάνω αντικείμενα βρέθηκαν μαζί με βιντεοταινίες, που απεικονίζουν ανήλικες σε ερωτικές πράξεις- υλικό το οποίο μελετάται και αποτελεί αντικείμενο των ανακρίσεων στις οποίες υποβάλλεται ο 57χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Αστυνομία δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει αν πρόκειται για Κύπριες ή αλλοδαπές που απεικονίζονται στις βιντεοταινίες, αλλά έχει εξακριβώσει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πρόκειται για ανήλικες. 

Με αυτά τα δεδομένα αλλά και πολλά άλλα και σημαντικά που προέκυψαν μέσα και από την προχθεσινή κατάθεση της 14χρονης στο ΤΑΕ Λάρνακας, η Αστυνομία αύριο θα ζητήσει την ανανέωση του διατάγματος του επιχειρηματία καθώς και του δεύτερου υπόπτου στην υπόθεση, του 35χρονου, Νίκου Νικολάου από την Ορόκλινη, τουλάχιστον για άλλες έξι μέρες. Σύμφωνα με συμπληρωματικές πληροφορίες μας, η 14χρονη μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην κατάθεσή της και τα ακόλουθα: 

Η πρώτη νεαρή, δεκαπεντέμισι ετών, που εμπλέκεται στην υπόθεση, διαμένει σε διαμέρισμα με τη μητέρα της, στη γειτονιά του 35χρονου στη Λευκωσία και η γνωριμία τους έγινε στη γειτονιά τους. Η 14χρονη ωστόσο τον γνώρισε μέσω του Facebook και την έπεισε να συναντηθούν για προσωπική γνωριμία προ διετίας. Σταδιακά την έπεισε να εκδίδεται στον 57χρονο ύποπτο, με αντάλλαγμα ναρκωτικά, στα οποία την είχε εθίσει στο μεταξύ, αλλά και χρήματα – μέχρι και €150 κάθε φορά που τον συναντούσε. 

Σημειώνεται ότι αυτή η δραστηριότητα της 14χρονης ήταν εντελώς άγνωστη στους γονείς της οι οποίοι ενημερώθηκαν από την Αστυνομία και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και «έπεσαν από τα σύννεφα». Ούτε καν είχαν την παραμικρή υποψία για το πού είχε μπλέξει το παιδί τους. Παράλληλα, η Αστυνομία προσπαθεί στο παρόν στάδιο να μάθει κατά πόσο ο 35χρονος την προωθούσε και σε άλλα άτομα εκτός από τον επιχειρηματία. Σημαντικό τεκμήριο στην προσπάθειά της αποτελεί η προσωπική ιστοσελίδα του 35χρονου στο διαδίκτυο.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου