Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ξέρει καλά το παιχνίδι εντυπώσεων ο Έρογλου! Πρώτη φορά υπάρχει μια τέτοια επιθυμία για λύση δηλώνει

Στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα ο τ/κ "λαός" είναι έτοιμος για μια λύση που θα τον ικανοποιεί, δήλωσε σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, προσθέτοντας ότι πρώτη φορά υπάρχει μια τέτοια επιθυμία για λύση και σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις επιμηκυνθούν θα μειωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για λύση.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τη συντεχνία των εργαζομένων Hur Is, ο κ. Έρογλου επανέλαβε ότι οι Τ/κ εδώ και χρόνια αναζητούν μια λύση και εάν οι Ε/κ επιδείξουν βούληση γα μια συμφωνία τότε αυτή είναι πιθανή. Η τ/κ πλευρά, συνέχισε, επιθυμεί μια λύση εντός του χρόνου ενώ η ε/κ πλευρά επιμένει σε λύση εντός του 2015.

Σε περίπτωση που οι συνομιλίες συνεχιστούν με την επιθυμία για την επίτευξη συμφωνίας εντός του χρόνου, τότε αυτό μπορεί να είναι πιθανό, συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος σε πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι από παλιά, ό,τι δεν μπορεί να πει η "ε/κ διοίκηση" το λέει η εκκλησία και ό,τι δεν μπορεί να πει η εκκλησία το λέει η "ε/κ διοίκηση". Η τ/κ πλευρά, κατέληξε, επιδιώκει μια βιώσιμη και μόνιμη συμφωνία.

- SOURCE : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου