Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Μειώθηκαν οι απουσίες

Με αισιοδοξία κλείνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια. 

Οι δύο επιτυχίες επί του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης ανέβασαν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ενώ από την άλλη δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό άγχος. Όσον αφορά το κίνητρο είναι προφανές λόγω της φύσης του αγώνα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αυτήν την φορά ο Κώστας Καϊάφας είναι οι απουσίες ποδοσφαιριστών. Γεγονός που τον δυσκολεύει στο σχηματισμό του αγωνιστικού πλάνου.

Οι απουσίες μειώθηκαν αφού οι Ρικάρντο Φερνάντες και Ρενάτο Μαργκάσα ακολούθησαν χθες το κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζονται για το παιχνίδι, με πιθανότητα να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Ο Σοφιάν Σερφά έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα ανεβάζοντας ρυθμούς. Οι Ζοάο Πάολο Αντράντε, Χοσέ Θερβέρα και Κόριν Μπρούκςακολούθησαν θεραπευτική αγωγή, ενώ ο Ρασίντ Αλαμπί απείχε λόγω του ότι ταλαιπωρείται από ίωση. Απών θα είναι και ο Λεάντρο. Σήμερα θα γίνει απογευματινή προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Σκέμπρι: «Μέχρι το τέλος του μήνα» 

Στην ψεσινή εκδήλωση των Top Goals Holland&Barrett του ΠΑ.Σ.Π. ο Αντρέ Σκέμπρι βραβεύτηκε για το 7ο καλύτερο τέρμα της σεζόν. ενώ Κατά την εκδήλωση αναφέρθηκε στην απόφαση που θα πάρει για το μέλλον του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Σκέμπρι: «Αγαπώ αυτό τον σύλλογο. Θα πάρω την απόφαση μου μέχρι το τέλος του μήνα. Ευχαριστώ την ομάδα μου και τον κόσμο της Ομόνοιας».

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου