Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - Ξεκαθαρίζει για Πάους, ψάχνει παίκτες για Ερμή ο «Κωστέ»!

Σημαντική θεωρείται η τρέχουσα εβδομάδα για το αν θα είναι τελικά ο Ολλανδός Αντρέ Πάους ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης. 

Ο 48χρονος κόουτς αφού επιλύσει κάποιες εκκρεμότητες που έχει με την Βαλέτα Μάλτας θα μεταβεί στην Ολλανδία και εκεί αναμένεται να έχει σημαντικό τετ α τετ με τον Φαν Λεουβέν όπου θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.

Όπως τον τρόπου που θα δουλεύει η νέα Ανόρθωση, το διαθέσιμο μπάτζετ, το ρόστερ και άλλα σημαντικά στοιχεία. Αν οι Λεουβέν και Πάους τα βρουν, τότε εκτός αναμένεται να ο τελευταίος να τα πει κατ' ιδίαν και με τον Χρίστου Πουλλαϊδη για τις τελικές επαφές. Πάντως όπως σας αναφέραμε ξανά στη λίστα του Λεουβέν υπάρχουν κι' άλλα ονόματα. Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο πάντως αναμένεται να τελειώσει το θέμα προπονητή.

Μισή ομάδα κόντρα σε Ερμή
Με πάρα πολλά προβλήματα ολοκληρώνει την προετοιμασία της σήμερα η ''Κυρία'' για το παιχνίδι με τον Ερμή. Είναι γνωστό ότι θα απουσιάσαν οι τραυματίες Δημητρίου, Βέγκα, Αβραάμ, ο Ομονοιάτης πλέον Φοφανά και ο Γκονζάλο Γκαρσία που απουσιάζει με άδεια στο εξωτερικό. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Λοϊζίδης και Μακρής που βρίσκονται με την Εθνική Νέων για το φιλικό της Τετάρτης με την Εθνική Ελλάδος.

Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Σιέλη είναι γνωστό ότι ο παίκτης δεν έπαιξε κόντρα στην Ομόνοια αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του ότι αν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών δικαιούται έξτρα μπόνους. Αναμένεται συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση και αν δεχτεί ο παίκτης να διαγραφεί ο όρος τότε δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος. Ερασιτεχνικές καταστάσεις δυστυχώς που πρέπει να εκλείψουν άμεσα από την Ανόρθωση.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου